eloise van oranje prinses-laurentien
Media & Entertainment

Eloise van Oranje lijkt als twee druppels water op prinses Laurentien

De jonge gravin Eloise van Oranje stond de afgelopen week veel in het nieuws door haar badpak-foto tijdens haar deelname aan het programma ‘Het perfecte plaatje op reis’. Het is niet vreemd dat Eloise van Oranje voor het programma werd gevraagd. De jonge gravin heeft al 364.000 volgers op haar instagram account, waar ze veel inkijkjes in haar leven als een royal plaatst. Op dit account plaatst ze ook regelmatig lieve foto’s met haar moeder, op wie ze als twee druppels water lijkt. 

Eloise van Oranje en prinses Laurentien

Eloise van Oranje is een echte ‘gravinfluencer’ geworden. Haar posts tonen haar ‘normale’ leven als een studente op kamers, met soms een uitstapje naar premières en leuke feestjes met BN’ers. Daarnaast maakt Eloise van Oranje regelmatig een trip met haar moeder, prinses Laurentien. Zo plaatste ze onlangs leuke foto’s van haar en haar moeder in Japan.

Dat moeder en dochter hun liefde voor reizen delen, is wel duidelijk. Maar ze lijken qua uiterlijk ook nog eens ontzettend op elkaar. Op de selfies die Eloise van Oranje met prinses Laurentien neemt, is de gelijkenis duidelijk te zien. Het is leuk om te zien dat de gravin zo’n goede band met haar moeder heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELOISE (@eloisevanoranje)

Liefde voor mode, mensen en literatuur

Naast een uiterlijke gelijkenis delen de gravin en haar moeder ook een liefde voor schrijven, mensen en mode met elkaar. De modieuze Elise van Oranje showt regelmatig de meest hippe outfits op haar Instagram, en ook de prinses staat erom bekend om er altijd tip top in orde uit te zien. Daarnaast is prinses Laurentien auteur van diverse kinderboeken en schreef ook Eloise van Oranje een boek: ‘Learning by doing’.

Ook zetten zowel moeder als dochter zich graag in voor de medemens. Zo maakt prinses Laurentien zich sterk voor de bevordering van geletterdheid en is ze president van een natuurbeschermingsorganisatie. Eloise van Oranje treed in de voetsporen van haar moeder en deed vorig jaar mee aan het programma ‘Voor het leven’ om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Het is wel duidelijk dat moeder en dochter zowel van binnen als buiten prachtige mensen zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELOISE (@eloisevanoranje)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!