Media & Entertainment

Zo zag Emma Heesters er vroeger uit zonder botox

emma-heesters-vroeger-zonder-botox

Emma Heesters ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook een geweldige stem. De blondine is niet vies van een beetje botox en fillers hier en daar. Ze heeft al heel wat spuitjes in haar gezicht gehad. Toch is het best natuurlijk gedaan bij deze beauty. We zien pas het opmerkelijke verschil als we haar looks vergelijken met die van een paar jaar geleden. Net als Gwen Stefani ziet ze er anders uit door de plastische chirurgie.

Succes van Emma Heesters

De zangeres is geboren in 1996 in een klein dorpje in Zeeland. Al snel viel het iedereen op dat ze in het bezit was van een gouden keeltje. In 2004 wilde de kleine 8-jarige Emma Heester haar talent laten zien op het Kinderen voor Kinderen festival met het nummer ‘100 kleine feestjes’. Daarna startte ze haar eigen YouTube kanaal waar ze in het begin vooral bekende nummers coverde.  Inmiddels heeft ze daar al bijna de 6 miljoen abonnees aantikt.

De blondine is nu bijna niet meer weg te denken uit showbizz-land. Zo scoorde ze een dik hit met Rolf Sanchez in het tv-programma  ‘de Beste Zangers’. Hun nummer ‘Pa Olvidarte’ blijft maar in je hoofd zitten als je hem eenmaal weer hoort. Tegenwoordig heeft ze al meerdere hits op haar naam staan waaronder ‘Meisjes zonder Naam’ met Ronnie Flex en ‘Waar ga je Heen’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters vroeger

Hoewel het toch best subtiel is, zal het je vast niet ontgaan zijn dat er wat gesleuteld is aan het gezicht van Emma. Gelukkig maar dat je het niet zo opvallend ziet, want het kan namelijk aardig mis gaan. Zo ontdekte we vorige week een foute botox behandeling die een TikTokker een hangend oog gaf. Oeps!

In onderstaande foto’s zie je goed de verschillen tussen vroeger en nu. Zo zijn haar lippen nu veel voller en de jukbeender veel strakker. Allebei de foto’s komen van haar Facebook. De bovenste uit 2015 en de onderste uit 2016. Toch moeten we zeggen dat ze vroeger ook al een beauty was. Iedereen moet natuurlijk doen waar hij zich fijn bij voelt.

emma-heesters-vroeger-2015Emma-heester-vroeger-2016

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!