erotische-Netflix-thriller-the-next-365-days
Media & Entertainment

Erotische Netflix-thriller 365 Days enorme hit ondanks extreem lage score

We kunnen er eigenlijk niet omheen, de afgelopen jaren is er over weinig films zo veel commotie geweest als over de erotische Netflix-thriller 365 Days en het vervolg 365 Days: This Day. Nu zo’n 2,5 jaar later zit de trilogie  er al weer op. Deze maand kunnen we genieten van de allerlaatste film uit de reeks: The Next 365 Days. Hoewel de film zoals de twee voorgangers bizar slechte recensies krijgt, is de populariteit er niet minder op. 

Erotische Netflix-thriller The Next 365 Days

De Poolse erotische thriller stond één dag na de release, die overigens op 19 augustus was, al helemaal bovenaan de lijst met de populairste Netflix-films van dit moment. Hij scoort dus als een gek, maar dat zegt helaas niets over de kwaliteit van de film. Op Rotten Tomatoes kreeg de film toen hij net uit was zelfs een score van 0%. Oeps!

Nu zou je denken dat de twee voorgangers wel een enorme hoge score hadden, waardoor deze film zo enorm goed is bekeken. Maar zoals we al eerder zeiden, niets is minder waar. Ook de twee andere films uit deze trilogie waren enorm goed bekeken, maar met het slechte recensies achteraf. De acteerprestaties zijn namelijk niet om naar huis te schrijven. Toch blijven we ernaar kijken. Tja, sex sells.

Erotische-Netflix-thriller-The-Next-365 -Days

Waar gingen de eerste twee films over?

Laten we eerlijk zijn: de hoge kijkcijfers hebben natuurlijk niet te maken met het het verhaal en de zogenaamde diepzinnige gesprekken. Deze stellen namelijk amper wat voor. Het zijn Massimo en Nacho waar we vooral geen genoeg van kunnen krijgen. Deze twee hoofdpersonages zijn zeker geen straf om naar te kijken met hun spannende en het seksscènes; daar krijgen wij toch wel een beetje rode wangetjes van.

Toch benieuwd waar het verhaal over gaat? Het eerste deel was gebaseerd op het boek 365. Een vrouw werd daarbij het slachtoffer van een maffiabaas die haar gevangen houdt. Ze kreeg daarbij 365 dagen (een jaar dus) om verliefd op hem te worden. In het twee deel hebben Laura en Massimo te maken met de familiebanden van Massimo en mysterieuze man die het hart van Laura wilt veroveren.

365-days-netflix-film

Wat kunnen verwachten van The Next 365 days?

Inmiddels staat het derde en laatste deel alweer een paar dagen op Netflix. Dit derde deel gaat over het gecompliceerde Italiaanse/Poolse liefdesverhaal van maffiabaas Massimo en zijn vrouw Laura en haar andere liefde, Nacho. In deze erotische Netflix-thriller proberen Laura en Massimo hun vertrouwensproblemen op te lossen. Toch komt daar weer Nacho om de hoek kijken die het plan heeft om ze uit elkaar te halen. Dit wordt dus nog spannend.

Het zal je dus niet verrassen, maar The Next 365 Days op IMDb heeft als best bekeken Netflix-film van dit moment nu een rating van 2,7 uit 10. Zoals eerder gezegd: verwacht niet teveel van deze erotische Netflix-thriller, maar geniet vooral van de erotische scenes. Wij kunnen je alvast verklappen: dat zijn er in deze film heel veel. Een echte feel-good movie is het zeker!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!