Etos-parfums-la-rive-bekende-merk-geuren
Beauty

Deze La Rive parfums van Etos ruiken als bekende merkgeuren

Lekker ruiken willen we natuurlijk allemaal. Het liefst elke dag met een andere geur, maar dan ben je een vermogen kwijt. Eigenlijk hoeft dat helemaal niet als je weet dat er ook dupes van jouw favoriete geurtjes te koop zijn. Meestal betaal je daar maar een paar euro’s voor. Zo hadden wij eerder al 5x de beste parfum dupes van klassieke merkgeuren op een rijtje gezet. Nu kunnen we daar wat toppers aan toevoegen: heerlijke goedkope La Rive pafums die lijken op designer geuren.

Goedkope La Rive parfums ruiken net zo lekker als de merkgeuren

Etos heeft het merk La Rive in hun collectie. Dit is een Nederlands merk dat net zo goed is als de designer parfums, maar dan veel goedkoper. Er wordt gewerkt met een origineel Frans parfumfabricaat en hoogwaardige flacons en verpakkingen. En dat zie je ervan af. Vaak zien parfumflesje van dupes er namelijk niet heel ‘instgrammable uit’. Die wil je liever niet op je nachtkastje hebben staan.

Die van La Rive zijn werkelijk beauty’s en mogen gezien worden. Zelf zeggen ze op de website van larive-parfums.nl: de filosofie is het geven van een gevoel van luxe door een uitstekende kwaliteit en een passend alternatief voor de bekende (vaak ook duurdere) merken te bieden. Het TikTok account @salezusjes heeft een paar geweldige dupes van dit merk ontdekt. Gelukkig zijn die gewoon te koop bij de Etos voor een prikkie.

@salezusjes La Rive parfum DUPES! 😱✨🫶🏼 #larive #lariveperfume #parfum #parfumdupe #dupe #dupealert ♬ original sound – Music table

1. La Rive Cuté- Chloé Eau de Parfum

Wat worden we toch blij van deze geur. La Rive Cuté Eau de parfum is heerlijk bloemig en fruitig. De topnoten zijn zwarte bes, yuzu (Japanse citroen) en stokroos. Bang dat je de geur niet lang zal ruiken? Dat hoeft niet want hij heeft een lange houdbaarheid op de huid. De adviesprijs van deze geur is 13.21 euro, maar hij is nu maar 9,99 euro bij de Etos voor 100 ml. Een hoop verschil met de dupe ervan. Voor de Chloé Eau de Parfum van 100 ml betaal je namelijk zo’n 144 euro.

la-rive-cuté-dupe-chloé

2. La Rive Woman in Red- Si Passione van Armani

Deze fles is werkelijk prachtig om te zien. Woman in Red van La Rive heeft een sprankelende, fruitige bloemengeur met noten van roos en houtachtige vanille. Hij lijkt ontzettend veel op Si Passione van Armani. Hiervan is de hartnoot ook roos en de basisnoot vanille. Woman in Red is nu maar 9.99 euro bij de Etos voor 100 ml. Dat scheelt je zo’n 160 euro met de merkvariant. Kan je heel wat andere mooie spulletjes van kopen.

la-rive-woman-in-red-dupe-si-passione-armani

3. La Rive Cash- Lady Milion Paco Rabanne

Cash: daar willen we allemaal wel wat van hebben. Hetzelfde geldt voor deze heerlijke geur. La Rive Cash Eau De Parfum staat volgens het merk voor de moedige en onafhankelijke vrouw met een vurig karakter. Hij is te omschrijven als sensueel, zoet en warm. Je zal neroli, citroen en framboos erin herkennen; waar de topnoten uit bestaan. De geur lijkt veel op Lady Milion van Paco Rabanne. De prijzen verschillen alleen enorm van elkaar. Voor de La Rive variant betaal je een tientje. Dat is zo’n 117 euro goedkoper dan de 80 ml van Lady Milion.

la-rive-cash-dupe-lady-milion-paco-rabanne

4. La Rive River of Love- Thierry Muggler

Deze verfrissende, oriëntaalse en houtige geur kost je maar 9.99 euro. La Rive River of Love bevat een mix van vanille, sandelhout en patchoeli. Vrouwelijker kan bijna niet. Hij is afgewerkt door fruitige noten van meloen, frisse citrusvruchten, perzik en pruimen. Voor 9.99 euro heb jij hem al in de badkamer staan. De geur van La Rive lijkt megaveel op die van Thierry Mugler Angel. Hier betaal je alleen zo’n 150 euro voor als je de 100 ml koopt. Tel uit je winst!

la-rive-river-of-love-dupe-thierry-mugler-angel

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!