eurovisie-songfestival-douwe-bob-woonboot
Media & Entertainment

Eurovisie Songfestival kijken met Douwe Bob? ‘ik nodig je uit op mijn woonboot’

Tel je ook de dagen af voordat het Eurovisie Songfestival begint? Wij zijn er al klaar voor, maar moeten nog eventjes wachten. Ben je van plan om de finale thuis te kijken? Dat kan veel specialer! Op 13 mei tovert Douwe Bob (voormalige Eurovisie-ster) zijn woonboot en B&B om tot een groot spektakel. Dit is exclusief te boeken via Booking.com. Hij nodigt twee keer twee boekers uit voor deze feestelijke avond+ overnachting. Wie weet staat Douwe de volgende ochtend wel een gebakken eitje voor jou te bakken. 

Eurovisie Songfestival kijken met Douwe Bob

Als officiële reispartner van het Eurovisie Songfestival 2023, biedt Booking.com twee keer twee gelukkige fans de kans om de show te ervaren bij Douwe Bob. Als je daarbij bent, is één ding zeker: deze unieke avond krijgt douze points. De avond bij Douwe Bob thuis begint met drankjes en snacks, waarna het tijd is voor de liveshow op groot scherm. Tijdens de finale, trakteert Douwe Bob zijn gasten op een huiskamerconcert én genieten de winnaars van een heerlijke barbecue. Beter kan niet toch?

Daarna wordt er ruimte gemaakt voor een karaoke en kunnen de winnaars hun zangkunsten vertonen aan de enige echte Douwe. Zij mogen namelijk een duet zingen met de Nederlandse artiest. De avond wordt afgesloten met een overnachting op de woonboot en de volgende ochtend ingeluid met een heerlijk zelfgemaakt ontbijtje van de zanger.

woonboot-slapen-douwe-bob

Op 8 mei Home Stay boeken via Booking.com

Douwe Bob: “Ik kijk ernaar uit om de gasten op mijn woonboot te ontvangen. Ik verhuur normaal ook een deel van mijn boot als B&B via Booking.com en vind de gastheer spelen dus heel leuk om te doen. Meedoen aan het Eurovisie Songfestival vond ik een waanzinnig toffe ervaring, daarom kijk ik er enorm naar uit om de uitbundigheid van de finale met andere fans te delen bij mij thuis in de woonkamer!”

Zie jij het wel zitten om dit muziekspektakel samen met jouw +1 én Douwe Bob te ervaren? Zet 8 mei dan groot in je agenda, want deze exclusieve aanbieding is dan te boeken om 9.00 uur. Wie als eerst komt, wie als eerst maalt. Die meeting of klantgesprek op dit tijdstip kan wel even wachten, want hier MOET je bij zijn. De aanbieding boek je via booking.com of via de app voor het magische bedrag van 20.23 euro. Er zijn twee tweepersoonskamers beschikbaar. Good luck!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!