ex-vriendin-willem-alexander-emily
Life & Health

Dit is de prachtige ex-vriendin van Koning Willem-Alexander

Het is gek om te bedenken dat onze Koning Willem-Alexander een liefdesleven vóór Koningin Máxima heeft gehad. De twee hebben 3 prachtige dochters, waaronder kroonprinses Amelia. Ze passen zo goed bij elkaar dat het moeilijk voor te stellen is dat het ooit anders was. Toch was er voor Máxima een andere vrouw die het hart van de koning sneller liet kloppen. Maak kennis met de prachtige ex-vriendin van Willem-Alexander.

Emily Bremers was zijn first love

Iedereen herinnert zijn eerste liefde. Of het nu lang of kort heeft geduurd. Je first love is vaak heel bijzonder. Dit keer bespreken we niet zomaar een first love. Maar de eerste liefde van Willem-Alexander. Eind jaren negentig was onze koning smoorverliefd op Emily Bremers. No worries, Màxima was op dat moment happy in love met Argentijnse architect Pablo Jendretszi.

De relatie tussen Willem-Alexander en mevrouw Bremers duurde in totaal een jaar of vier. De twee ontmoeten elkaar op de Universiteit Leiden. Het gerucht gaat dat Prinses Beatrix – toen nog Koningin Beatrix – ontzettend blij was met Bremers. De rest van Nederland wist helemaal nog niet wie ze was. Dat veranderde in 1995. Op de Deutsche Autobahn raakte het stel in een ‘slinger manoeuvre’.

willem-alexander

Auto ongeluk tijdens wintersport

Een afschuwelijk moment waarbij Willem-Alexander moest uitwijken voor een auto die het stel met zo’n 150 km/h voorbij snelde. De toenmalige kroonprins raakte daarbij een vrachtwagen en moest daarna door een verbrijzeld achterraam klimmen.

De twee waren onderweg naar een wintersportbestemming voor een romantisch weekendje weg. Gelukkig waren beide ongedeerd. Echter was dat wel het moment dat de wereld toen kennis maakte met Emily Bremers.

Op bezoek bij Koningin Beatrix

Dat Koningin Beatrix wel blij was met Emily was wel duidelijk. Zo was ze te gast op het bal van Beatrix’ 60e verjaardag. En daar kom je natuurlijk niet zomaar, vooral niet als je zomaar een ‘fling bent’. Hoe blij Koningin Beatrix ook was met Emily, het stel ging toch uit elkaar. In 1998 besloten de twee dat het beter was om elk hun eigen weg te bewandelen.

Een jaar later ontmoette Willem-Alexander de prachtige Màxima in het Spaanse Sevilla. Ook Emily vond weer liefde. Zo trouwde zij met een goede vriend van Willem: Roderick van derWijck. Willem-Alexander en Màxima waren zelfs op de bruiloft aanwezig! Helaas is het paar niet meer samen.

Emily Bremers nu

De inmiddels 52-jarige Emily Bremers heeft in totaal twee kinderen met Roderick van der Wijck. Al strandden hun relatie in 2014. Hieronder zie je een foto van haar toenmalige partner. Het is al een paar jaar geleden, maar schijnbaar hield ze toen in ieder geval nog van koninklijke hoedjes.

Verder is er weinig bekend rondom de mooie blondine. Ze staat liever niet in de spotlights. Het is in ieder geval een  prachtige blonde vrouw, die misschien toch wel een heel klein beetje iets wegheeft van Maxima. Vind je niet?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!