Media & Entertainment

F1-coureur Lando Norris probeert stiekem Nederlandse vrouw te scoren

lando-norris-single

Ben jij ook al helemaal klaar voor de Grand Prix van Zandvoort dit weekend? Ook al zie je de coureurs vooral in pak, wij kunnen niet wachten om deze Formule 1 ‘hotties’ te bewonderen. Wellicht kunnen we een glimp opvangen als de helm afgaat. Een echt hunk is deze Brits-Belgische autocoureur Lando Norris. Wij dachten dat hij bezet was, maar niks bleek minder waar toen er een aantal pikante DM’s van een Nederlands vrouw naar buiten kwamen.  

Wie is F1-coureur Lando Norris?

Deze hottie is pas 22 jaartjes jong en rijdt nu al op het het hoogste niveau, de Formule 1. In zijn thuisland Engeland wordt beweerd dat hij de potentie heeft om in de voetsporen van top coureur Lewis Hamilton te treden. Vorig jaar had hij als mega jonge racer maar liefst vier podiumplekken binnen weten te halen.

Lando hoeft zeker niet op een houtje te bijten met zijn topsalaris. Houd je vast: hij heeft een basissalaris van maar liefst 15 miljoen dollar. Daarnaast behoort hij ook nog eens tot een van de rijkste families. Zijn vader Adam Norris was 36 jaar toen hij met pensioen ging en zijn vermogen is geschat op 250 miljoen. Wauw, dat is niet niks!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris)

Lando Norris is weer single

Wij dachten dat deze knappe autocoureur nog steeds samen was met het Portugese model Luisinha Oliveira. Zo leek het in ieder geval nog steeds op allebei hun Instagram accounts. Toch kwam er deze week een complete plottwist die we hebben te danken aan het juice kanaal Reality_fbi. Hier stuurde namelijk een Nederlandse vrouw haar DM gesprekken met de autocoureur naartoe.

Daarin was te lezen dat Lando aan de Nederlandse dame vroeg of ze bij hem langs wilde komen, of hij bij haar. Het ging er allemaal erg flirterig aan toe. Op het laatst vroeg de dame in kwestie of Lando niet een vriendin heeft. Hij gaf toen aan dat de relatie is verbroken, maar dat hij dit nog nog niet bekend heeft gemaakt aan de buitenwereld en of ze het gesprek wilt verwijderen. Oeps, te laat!

lando-norris-instagesprek-lando-norrislando-norris-hotel-gespreklando-norris-vrijgezel

Contact opgenomen met juice kanaal

De F1-racer had contact opgenomen met het Juice Channel Reality FBI en toegegeven dat de DM’s inderdaad echt zijn. Hij vroeg aan de dame waarmee hij de gesprekken had of ze haar post wilde verwijderen zodat hij binnenkort zelf kan bekendmaken dat hij weer singel is.

Iets later plaatste Lando een story met een tekst waarin hij schrijft dat Luisinha (zijn ex) en hij na “veel denken en overwegen” uit elkaar gaan, maar wel goede vrienden blijven. Inmiddels heeft hij deze story weer eraf gehaald. Huh, snap jij het nog? In ieder geval goed nieuws voor de fans van Lando Norris: je kan dus in zijn DM’s sliden, want hij lijkt single te zijn. Wie weet word je dan wel net als deze vrouw uitgenodigd om een Big Mac te eten op zijn hotelkamer.

lando-norris-gesprek-wissen