fabrizio-bachelor-vriendin
Media & Entertainment

Fabrizio uit Bachelor België heeft een nieuwe vriendin

Niet zo lang geleden zocht Fabrizio, als de Bachelor van België nog naar de liefde. Hij leek gelukkig te zijn met de Nederlandse Madieke, maar zo onvoorspelbaar als de liefde is, maakte hij al snel bekend dat er einde was gekomen aan de relatie. De periode als single heeft niet lang geduurd voor de Ex-Bachelor. Op Instagram bevestigde Fabrizio namelijk dat hij een nieuwe lover heeft. 

Wie is Fabrizio uit Bachelor?

Fabrizio is een heuse mediapersoonlijkheid in België. Ook in Nederland kunnen we niet om hem heen. In 2022 konden we genieten van hem in de Bachelor België op de Belgische zender Play4 en het Nederlandse Videoland. De Belg heeft daarnaast twee keer meegedaan aan Temptation Island. Eerst als verleider in 2018 en het jaar daarna met zijn ex-verloofde Pommeline als koppel in Temptation Island VIPS. Zijn imago liep daar flink wat schade op toen hij haar bedroog.

Ook zijn deelname aan de Bachelor zorgde voor flink wat opschudding omdat hj hierin zoende met verschillende dames en zelfs met meerdere het bed indook. Hoewel Fabrizio niet de liefde heeft gevonden tijdens zijn eigen datingshow op Videoland, hoefde hij niet bang te zijn voor weinig aandacht na het liefdesavontuur. De 29-jarige Belg genoot na het tv programma volop van zijn vrijgezelle leven en werd vaak met verschillende dames gespot.

fabrizio-bachelor-belgie-vriendin

De nieuwe vriendin van Fabrizio

Via een vragenrondje op Instagram Stories vertelt Fabrizio dat hij een nieuwe vriendin heeft. Nu zijn we natuurlijk razend benieuwd hoe deze dame eruit ziet. Toch laat hij dat nog even liever voor zichzelf. Op de foto die de Belg met de ontelbare tattoos deelt, is namelijk niet het gezicht van de blonde dame volledig te zijn. De verklaring van de Belg: “Ik denk dat we allebei vooral nog proberen te genieten van elkaar en van het klein beetje privacy dat ik nog heb.”

Ook wil hij de naam van zijn nieuwe vriendin nog niet kwijt. Reality FBI zou geen juice kanaal zijn als ze hier nog niet waren achter gekomen. Deze ‘detectives’ ontdekten dat zijn nieuwe vriendin Sanne Pelgrims heet en uit Antwerpen komt. Hoe ze elkaar hebben leren kennen is niet helemaal duidelijk. Wel is hij helemaal ‘hoteldebotel’ van haar als we de tekst onder zijn post mogen geloven “She’s the reason I look down on my phone and smile. And then walk into a pole”.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!