boerderij-fajah-lourens-woning
Beeld: Insta @fajah_lourens
Living

Dit is de prachtige boerderij waar Fajah Lourens woont

Fajah Lourens kennen we natuurlijk allemaal als dé Killerbody Queen. Ze heeft een prachtig lijf en helpt hier ook anderen mee met haar bedrijf Mykillerbodymotivation (MKBM). Haar boek Killerbody dieet stond maar liefst 74 weken in de top 60 van best verkochte boeken. Het zal je dan ook niks verbazen dat Fajah Lourens inmiddels een flink vermogen op haar naam heeft staan. Daar kan je natuurlijk wel een mooi huis van kopen. Wij waren benieuwd hoe de krullenbol woont en zochten het voor je uit.

Luxe woning van Fajah Lourens

De actrice, model, dj en fitnessgoeroe heeft als missie om mensen te inspireren en om alles uit het leven te halen wat erin zit. Wij moeten zeggen dat ze ons ook zeker met deze prachtige woonboerderij heeft geïnspireerd. Het donkere interieur geeft de woning een luxe uitstraling. Fajah woont net als Katja Schuurman in de mooie natuur en heeft genoeg rust en ruimte om haar heen. Voor de drukte is ze zo in Amsterdam. De Killerbody Queen heeft drie keer hetzelfde huis in Purmerland gekocht en twee keer ging dit helemaal mis.

Toen Fajah nog een relatie had met de vader haar zoon Shai, Daniel, besloten zij een op een stuk grond een droomboerderij te laten bouwen. Ze kochten dit voor 675.000 euro. Helaas heeft Fajah er geen moment gewoond, maar droomde hier nog wel van. De tweede kans ontstond in 2014 toen ze verliefd werd op haar manager Melvin. Het stel besloot toen Daniel uit te kopen. Toen de champagne bijna gepopt kon worden, ging het weer mis en werd de relatie verbroken. Inmiddels is het haar toch voor de derde keer gelukt om het droomhuis te kopen.

boerderij-fajah-lourens-woont
Beeld: Insta @fayaofficial

Inrichting prachtige woonboerderij

De woonboerderij van Fajah Lourens is compleet verbouwd en ziet er prachtig uit. In de ruime woonkamer staat een fijne donkere bank waarvan Fajah eigenlijk aangeeft dat ze hier te weinig op neerploft. Wij zijn vooral fan van haar zwarte keuken met marmeren keukenblad. Hier kan je heel wat heerlijke gerechtjes op bereiden. In onderstaande YouTube video van het tijdschrift Wendy horen we de actrice zeggen dat ze een echte huismus is en niet meer op elke party verschijnt.

Dat komt goed uit, want ze heeft zelfs een kantoor aan huis voor haarzelf en het personeel. Zo hoeft ze niet weg en is ze lekker thuis als haar kind van school komt. We hadden ook niet anders verwacht, maar haar favoriete plekje in de woonboerderij is toch wel de sportschool. Deze ruimte is voorzien van allemaal luxe fitnessapparaten waar ze in de ochtend kan beginnen met een goede en stevige work-out

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!