Living

Zien: Fajah Lourens emigreert en verkoopt boerderij voor miljoenen

fajah-lourens-boerderij-verkopen-emigreren

Killerbody Queen Fajah Lourens heeft een indrukwekkende carriere achter de rug: naast fitnessgoeroe is de 42-jarige uit Amsterdam ook nog model, dj en actrice. Met haar ambitieuze loopbaan heeft Fajah Lourens een flink vermogen opgebouwd. Dit jaar besloot de zakenvrouw dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk: ze emigreert naar het buitenland en verkoopt haar prachtige woonboerderij in Purmerland. 

Fajah Lourens verkoopt droomboerderij

Fajah Lourens woont op dit moment nog in haar prachtige droomboerderij in Purmerland, maar gaat deze binnenkort verlaten voor een nieuw leven in Spanje. Hoewel ze veel zin heeft in haar nieuwe avontuur, doet de verkoop van haar droomboerderij toch wel een beetje pijn, zo schrijft ze op Instagram. De luxe villa is namelijk nog niet zo lang geleden helemaal verbouwd.

Fajah Lourens wilde de droomboerderij al in 2014 kopen met haar toenmalige vriend en vader van haar zoon Shai. Helaas liep de relatie stuk en ging de verkoop van het huis niet door. In 2016 probeerde ze het nogmaals te kopen met haar nieuwe vriend, maar ook dat ging uiteindelijk niet door. Driemaal is scheepsrecht, en uiteindelijk werd Fajah toch eigenaar van de luxe woning.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Luxe boerderij voor 3,8 miljoen euro

Hoewel de onderneemster veel tijd en werk in de boerderij heeft gestoken, is het nu toch tijd om de luxe woning te verruilen voor een nieuw avontuur in Spanje. Of er snel een nieuwe koper voor de luxe woning wordt gevonden, is de vraag. De boerderij De boerderij met een woonoppervlakte van maar liefst 630 vierkante meter, zeven slaapkamers met elk een eigen badkamer en een zwembad in de tuin staat namelijk voor 3,8 miljoen euro te koop.

Maar de prachtige villa lijkt die paar miljoenen zeker wel waard te zijn. Het filmpje dat Fajah op haar Instagram plaatst lijkt wel van een videoclip te komen. Op het filmpje zien we een glimp van een strak een sjiek interieur en een enorm buitenzwembad. Ook zien we grote glazen ramen die veel licht doorlaten en een prachtig uitzicht geven over water en een veld met paarden. Zucht, nog eventjes doorsparen maar…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!