Media & Entertainment

7 heerlijke Feel-Good Movies voor als je ongesteld bent

feel-good-movies-ongesteld

Als je ongesteld bent kan het soms voelen alsof de wereld vergaat en het nooit meer goed komt. Die hormonen maken je een partij dramatisch en helaas voor je vriendje soms ook een tikkeltje onredelijk. Zit je midden in je ongesteldheid dipje? Dan zijn deze 7 Feel-Good Movies precies wat je nodig hebt.

7 Feel-Good Movies: maak een feestje van je menstruatie

Rugpijn, buikkrampen en ongezonde cravings horen helaas allemaal bij een ongesteldheid. Voor de meeste vrouwen is de aanloop naar de menstruatie niet bepaald het leukste deel van de maand. Het liefste wil je deze periode helemaal overslaan. Toch kun je er ook een leuke tijd van maken met een paar goede Feel-Good Movies.

Ken je de film Hachi over de hond die elke dag op zoek is naar zijn overleden baasje op de plek waar ze vaak samen kwamen? Een echte tranentrekker! Geen goed idee om te kijken tijdens je al emotionele menstruatieperiode. Wat jij nodig hebt is een rits aan fijne Feel-Good Movies. En uiteraard een hele, hele, hele grote chocoladereep.

feel-good-movies-kijken

1. The Devil Wears Prada

Een heerlijke Feel-Good Movie om je even in te verliezen is The Devil Wears Prada. In deze film speelt Anne Hathaway een beginnende schrijfster die bij een Vogue-achtig modetijdschrift terecht komt. Helaas maakt haar baas (geïnspireerd door redactrice Anna Wintour) haar het leven nogal zuur. Maar maak je maar geen zorgen, het komt uiteindelijk allemaal goed.

2. Crazy, Stupid, Love

Wie houdt er nou niet van Ryan Gosling? Zeker in een romantische film zien we hem heel graag! Als Gosling fan genieten we enorm van de film Crazy, Stupid, Love. Samen met Julianne Moore volg je het verhaal van een vrijgezel, die zich na lange tijd weer in het dateleven stort met alle gevolgen van dien.

3. Weg van jou

Ook in Nederland kunnen we er wat van als het gaat om romantische komedies. Het bewijs is de film Weg van Jou met Katja Herbers, Elise Schaap en Maarten Heijmans. Het verhaal gaat over de 30-jarige Evi, die graag carrière wil maken in het buitenland. Uiteraard gaat het net iets anders dan ze had gedacht.

4. Wine Country

In Wine Country gaat een groep vriendinnen voor een verjaardagsfeestje gezellig naar de wijngaarden van Napa. Alles is perfect gepland en georganiseerd. Je zou denken dat er niks meer mis kan gaan. Toch valt hun weekendje compleet in duigen. Pak er een glaasje wijn bij en lach mee met deze heerlijke film.

5. Mama Mia! Here We Go Again

Als je van Mama Mia houdt, is het tweede deel zeker een aanrader. Mama Mia! Here We Go Again zal je hier en daar wel een traantje doen wegpinken, maar is toch één van de ultieme Feel-Good Movies. En een groot voordeel is dat je lekker mee kunt blèren met  alle bekende ABBA nummers.

6. The Pursuit of Happyness

De titel zegt het al: The Pursuit of Happyness. Feel good gegarandeerd dus. Het is een wat oudere film, maar dat maakt hem niet minder must-see waardig. De film is gebaseerd op het ware verhaal van de verkoper Chris Gardner (Will Smith), die op zoek is naar zijn doel in het leven en zich focust op een noodzakelijke carrière switch.

7. Bridesmaids

Als laatste hebben we nog de hilarische film Bridesmaids voor je met Kristen Wiig, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Maya Rudolph, Ellie Kemper en Wendi McLendon-Covey. Uiteraard is iemand van plan om te trouwen. Maar voor dat gebeurt staat er een wilde trip op de planning en behoorlijk wat ongein. Wij vinden dat hij zeker in de lijst moet staan met Feel-Good Movies. Want goed voel je, je zeker na deze film.

Met deze Feel-Good Movies ben je de komende uren wel even zoet. Zoek je daarna naar nog meer films om je af te leiden van je ongesteldheid? Netflix heeft een hele lijst voor je om te ‘bingen’.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!