Media & Entertainment

Hier wil je bij zijn: kijk films onder de sterren tijdens de Rooftop Movie Nights

films-rooftop-movie-nights
Foto: Facebook Rooftop Movie Night

Naar de bioscoop gaan is waarschijnlijk niet het eerst waar je aan denkt bij dit prachtige weer. Toch is het heerlijk om na een bezwete dag weg te zwijmelen bij een goede film. Even je verstand op nul! Waar kan je dat nou beter doen dan op een dak met adembenemend uitzicht? Het kan bij de Rooftop Movie Nights in Amsterdam. Wees er snel bij, want er zijn nog een aantal plekken t/m 15 september beschikbaar. 

Rooftop Movie Nights in Amsterdam

Voordat het weer tijd is voor de klassieke kerstfilms, moeten we natuurlijk nog wel even genieten van de andere filmtoppers. Plof neer met een bak popcorn, bakje koffie of lekkere cocktail terwijl de sterren beginnen te fonkelen. Romantischer kan het niet, wat ons betreft.

De schermen van de Rooftop Movie Nights worden vanaf verschillende locaties getoond. En dat zijn niet zomaar plekken, nee het zijn de meeste unieke locaties waar je jouw favoriete film kijkt. Enkele van hun eerder locaties zijn bijvoorbeeld Rooftop Floor 17 van het Leonardo Hotel, de ADAM Tower, het strand van Zandvoort, Posthoornkerk, Vondelkerk en nog veel meer. Daar wil je bij zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door A’DAM LOOKOUT (@adamlookout)

Films kijken in de openluchtbioscoop

Heerlijk relaxen in een comfortabele stoel met een goede film en een lekker drankje en hapje; klinkt goed toch? Vooral als het lekker weer buiten is en je in de openlucht kunt genieten. Nu hoor ik je denken: dit is Nederland, wat nou als het regent? Zelf zegt de organisatie: ”Rooftop Movie Nights is een all-weather evenement. Zelfs als het regent is dit nog steeds een geweldig evenement, maar zorg ervoor dat je je altijd op het weer kleedt, want later op de avond kan het een beetje fris worden.Tip: vraag de barman om een ​​Jägermeister.”

Die gaan we onthouden!  Op dit moment zijn er alleen nog tickets voor 13, 14 en 15 september beschikbaar. En dan hebben we het over de populaire films: Burnt, Public Enemies en Love & Other Drugs. Voor 17.50 euro (exclusief 1 euro servicekosten) zit je met je billen op een lounge chair te chillen. Hij kan zo in het lijstje van betaalbare dates. De kaartjes vind je op de site van Rooftop Movie Nights.

rooftop-movie-nights

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!