Media & Entertainment

Frans Bauer’s verbluffende metamorfose: bijna 30 kilo afgevallen

frans-bauer-metamorfose-afgevallen
Frans Bauer is 28 kilo afgevallen (Foto: Instagram @fransbauer)

Frans Bauer heeft de afgelopen tijd zijn favoriete afhaalchinees waarschijnlijk een stuk minder aan de lijn gehad. De zanger is namelijk zo’n 28 kilo kwijtgeraakt door een nieuw eetpatroon en veel te sporten. Eind juli start de theatertour van Frans en daarvoor wilde hij helemaal in topvorm zijn. Het resultaat mag er nu al in ieder geval zijn, want ‘Fransie’ ziet er geweldig uit. 

Frans Bauer wil nog 7 kilo afvallen

Hoewel Frans al mega veel heeft bereikt, wil hij er nog meer af krijgen. “Voor ik 50 word, wil ik in totaal 35 kilogram afgevallen zijn”, zegt hij aan ‘RTL Boulevard’. Het zou mooi zijn als de ‘Abraham to be’ dit op 30 december heeft bereikt. Op dit moment is de zanger flink aan het trainen. De fit test met het aantal push-ups per leeftijd, zou hij ongetwijfeld met vlag en wimpel doorstaan. Aan RTL Boulevard vertelt Frans Bauer dat hij zo’n 4 keer in de week maar liefst 15 kilometer loopt. Ben je nou ook gemotiveerd?

Dan hebben wij 5 sterke reden waarom hardlopen heel leuk en gezond is. Zo houd je het als Frans vast veel langer vol. Wandelen is zelfs een hobby geworden van de zanger. Daarnaast doet hij nog aan krachttrainingen, fietsen en hij wandelt veel met Mariska. Dat Frans ook wel van een grapje houdt, zie je in onderstaande foto. Het gaat natuurlijk veel makkelijker als je een sixpack shirt naar je shows aandoet. Benieuwd hoe zijn ‘echte body’ eruit ziet? Lees dan even verder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)

Frans is een emotionele eter

De volkszanger is altijd al aan het schommelen geweest met zijn gewicht. Na het overlijden van zijn vader, zo’n acht jaar geleden, had Frans enorm veel moeite om het verdriet te verwerken. Hij greep daarom naar slecht eten en trok regelmatig een snackje uit de muur na een optreden. In die periode kwam hij zo’n 25 kilo aan.

Drie jaar na het overlijden van zijn vader sloeg hij flink aan het sporten om de kilootjes kwijt te raken en ging van maat 56 naar naar 52. Helaas kwamen de kilo’s er ook weer aan. Het kantelpunt kwam voor Frans in januari dit jaar. Toen kondigde hij aan dat er 20 kilo af moest, maar dit is alleen maar meer geworden. Chapeau Frans! Binnenkort staat er een vakantie gepland met de familie Bauer waar de zanger erg veel zin in heeft. Dan kan hij mooi pronken op het stand met zijn nieuwe lijf!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

frans-bauer-afgevallen
Beeld: Instagram Frans Bauer