friethouder-auto-mcdonald's
Food & Drinks

Met deze friethouder snack jij gemakkelijk McDonald’s in de auto

Kijk, we kunnen natuurlijk schrijven over allemaal gezonde maaltijden, maar soms heb je gewoon even een snackje nodig als je onderweg naar huis rijdt. Dat kan bijvoorbeeld zijn na een mega zware werkdag of juist na een chique 5-gangen diner waarbij je bijna met een vergrootglas moest kijken wat er op je bord lag. McDonald’s is op zo’n moment dan de perfecte uitkomst om je honger te stillen. Eten in de auto is alleen niet altijd even praktisch. Voor je het weet ligt de hele wagen onder de frietjes. Gelukkig is daar nu iets geniaals op bedacht. 

Friethouder van McDonald’s voor onderweg

Als er iets gaande is rondom de McDonald’s zijn wij er als de kippen(nuggets) bij. Zo sprongen wij bijvoorbeeld een gat in de lucht toen de foodketen met de nostalgische Happy Meal voor volwassenen kwam of toen we lazen dat McDonald’s hometrainers had geplaatst om die Big Mac eraf te trainen .

Helaas waren ze allebei nog niet van toepassing in ons kikkerlandje. Gelukkig komt daar we nu verandering in met deze nieuwe gadget. Op Amazon kun je namelijk deze unieke friethouder namelijk aanschaffen voor maar 14 dollar. Omgerekend is dat zo’n 13 ‘eurootjes. En het goede nieuws is dus dat ze deze ook verschepen naar Nederland.

friet-houder-mcdonald's

Rijden en eten kan nu tegelijk

De cola van de McDonald’s stop je gewoon in de bekerhouder en een cheeseburger oppeuzelen gaat ons ook nog wel oké af. Maar wat nou als je zin krijgt in een paar heerlijke Franse frietjes? Dat wordt een lastiger verhaal. Met deze friethouder kun jij rijden én eten tegelijk; dat is nog eens handig!

Nog een groot voordeel is dat je auto ook niet helemaal onder zit na het eten. Helaas kan je er nog geen Big Mac Menu in kwijt, maar wie weet komt dit er ook aan. Wij zijn in ieder geval al mega blij met deze uitvinding. Hulde aan de bedenker! Oja, en wil je je jouw frietjes in stijl eten? Dat kan gewoon met een zak frietjes om je nek. McDonald’s heeft een eigen sieradenlijn met de leukste glimmende snackjes.

friethouder auto mcdonalds

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!