Food & Drinks

Deze frikandel speciaal lasagne is onze ultieme guilty pleasure

frikandel-speciaal-lasagne-recept

Ben jij dol op frikandel? Wie niet. Ook gek op lasagne? Dan hebben we mega goed nieuws. We hebben namelijk een enorm simpel, maar oh zo lekker, recept voor je gevonden via Beautify. Het is tijd om je te introduceren tot de frikandel speciaal lasagne. Wellicht niet de meest gezonde maaltijd, wel enorm lekker en vies tegelijk. Wij likken onze vingers af bij dit idee.

De frikandel speciaal lasagne

We komen de laatste tijd veel bijzondere recepten tegen. Wat dacht je van deze Fristi met Rum of de Pornstar Martini Kwarktaart. Een frikandel speciaal blijft een van onze guilty pleasures. Vooral op een brakke zondag is dit toch wel een absolute winnaar. Gezond? Nope. Lekker? Jazeker. Deze lasagne variant is echter next level en moet je een keertje proberen.

Normaal gesproken kost het maken van een lasagne mega veel tijd. Deze frikandel speciaal lasagne heb je echter in een handomdraai in elkaar geflatst. Hiermee verras je jouw vriend, familie of vriendinnen gegarandeerd. Er zit ook nog eens ui in deze lasagne dus je kunt ook nog eens zeggen dat je jouw groenten binnen hebt gekregen.

frikandel-speciaal-lasagne-recept
Foto: Facebook

Hoe maak je dit gerecht?

Nu het water je in de mond loopt wil je natuurlijk weten hoe je deze beuker maakt. Het recept is eigenlijk heel erg simpel. Je bakt wat frikandellen of je stopt ze in de frituur. Daarna gooi je er ketchup/curry en mayonaise overheen. Top het af met wat heerlijke uitjes. Om er echt een lasagne van te maken kun je er ook nog wat kaas overheen strooien.

We weten zeker dat jouw gasten verrast zijn als je dit op tafel zet. Je zult de harten van mensen stelen en vast ook wat haters krijgen. Hoe dan ook, jij zult heerlijk gaan smikkelen van deze maaltijd. Eetsmakelijk!