Food & Drinks

Dit wil je hebben: stijlvol frituren met deze roze airfryer

roze-airfryer-create

Het liefst wil je elk weekend genieten van een heerlijk kroketje of een lekker patatje. Natuurlijk doe je dit niet al te vaak omdat je anders binnen de kortste keren tonnetje rond wordt. Gelukkig hebben wij voor de lekkere trek een airfryer als een gezondere oplossing. Nu zijn de meeste airfryers niet persé een eyecatcher voor op het aanrecht. Het merk Create brengt hier verandering in. Zij komen nu met een roze airfryer. 

Roze airfryer helemaal in trek

Alles wat een roze kleurtje heeft ziet er natuurlijk meteen al een stuk vrolijker uit. We kregen dan ook gelijk een blij gevoel bij deze prachtige roze airfryer. Hoef je gelukkig niet meer te kiezen tussen zo’n saaie witte of zwarte variant. Wij zien deze mooie airfryer al staan tussen het broodrooster en de snijplanken op ons aanrecht. Een echte musthave voor in je de keuken.

Je kunt hem in tegenstelling tot een frituurpan gewoon op het aanrecht laten staan, want hij past helemaal in jouw stijlvolle interieur. In deze roze airfryer kun je niet alleen maar snacks bereiden, maar bijvoorbeeld ook je lover verrassen met zelfgemaakte afbakbroodjes op een brakke zondagochtend.

roze-airfryer

Is een airfryer nou echt gezonder dan een frituurpan?

Wie kan hier nou beter antwoord op geven dan het Voedingscentrum? Het hangt van een aantal factoren af of het eten uit een airfryer gezonder is dan uit de frituur. Uiteraard heeft het er mee te maken welk product je erin stopt. Een kroket blijft natuurlijk een kroket, en daarmee is het nog steeds geen gezonde snack.

Toch is het wel een gezonder alternatief dan de frituurpan. Bij de juiste bereiding bevat het minder vet. Als je het eten in de airfryer klaarmaakt kun je zelf kiezen of je een beetje olie toevoegt of helemaal niet. Bij frituren voeg je natuurlijk altijd veel vet toe. De snack die je frituurt zuigt een deel van het vet op waardoor het een caloriebommetje wordt. Eten uit de airfryer bevat dus minder vet en veel minder calorieën.

Waar kun je deze airfryer kopen?

Deze roze airfryer is van Create by Ikohns. Als je trouwens geen fan bent van roze, kun je hem ook vinden in een mooie pastel groene kleur. Ga je toch liever voor safe? Hij is ook verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Je kunt deze roze Airfyer scoren op  Bol.com voor 58,95 euro

roze-airfryer-gezond