Living

Te koop op Funda: eenzame villa die wel wat liefde kan gebruiken

te-koop-funda-eenzame-villa

Heb je het liefst geen buren om je heen en zit je niet zo graag hutje mutje? Dan is deze villa in Beneden-Leeuwen misschien wel dé uitkomst voor jou. Hij staat ook wel bekend als villa ‘Spekkerhof’. Het huis wacht al meer dan een maand op een sprankeltje liefde die met twee rechterhanden gegeven kan worden. Je hoeft hiervoor geen goudmijn te hebben liggen, want hij is voor een prikkie te koop. Een vrijstaand huis van 335.000 zal je niet zo snel ergens tegenkomen op Funda.

Vervallen villa voor 335.000 euro op Funda

Ben jij zo’n persoon die van elk klushuis een pareltje kan maken? Dan zijn wij wel benieuwd wat voor plannen je bij deze villa hebt. Misschien kan je wel door alles heen kijken en zie je hier al een heus paleisje in. Er staat al een zwembad in de tuin, al zal je daar waarschijnlijk wel een volle tank chloor aan moeten toevoegen, want schoon is hij zeker niet!

In de advertentie op Funda kunnen we lezen: ‘er zijn genoeg ingrediënten aanwezig zijn om er een droomhuis van te maken. Zorg jij voor de juiste bereiding?’ Ben jij die handige Harry die geschikt is voor dit huis? Dan kan dit nog weleens wat worden. Als finishing touch geef je met wat betaalbare interieur dupes het huis een complete make-over. Onze vrienden van Guys hadden Villa Spekkerhof al eerder ontdekt. Wij vonden het de hoogste tijd om jullie hiervan ook op de hoogte te brengen.

villa-spekkerhof

Villa Spekkerhof onder bod

Schijnbaar vinden we een beetje privacy toch wel fijn, want het huis heeft mega veel belangstelling gehad op Funda en is momenteel onder bod. Toch kan er uiteraard nog van alles gebeuren: het huis is tenslotte niet nog niet verkocht. Met een woonoppervlakte met maar liefst 170 m² op een perceel van 775 m² kun je je helemaal uitleven. Misschien wordt het wel net zo’n prachtige villa als die van Patty Brard. Het huis bestaat uit drie afzonderlijke delen, dus je kan er ook nog eens voor kiezen om ze allemaal anders in te richten.

De ruime badkamer en het zitgedeelte van de woning kun je aan twee kanten betreden. Werk je vaak thuis? Dan is dit huis perfect voor jou, want er zit een garage aan het huis vast die je om kan toveren tot werkplek. Op het balkon kijk je als dé koning van villa Spekkerhof uit op een mooi stukje groen. Wil je toch soms de drukte opzoeken? Dan zit je niet eens zo ver van het gezellige Arnhem en Nijmegen af. Maar de natuurliefhebbers kunnen hun geluk ook opdoen door te wandelen tussen de prachtige bossen en polders. villa-spekkerhof-zwembadvilla-spekkerhof-woonkamervilla-spekkerhof-keukenvilla-spekkerhof-badkamer