Living

Paul de Leeuw verkoopt best bekeken luxe villa op Funda

funda-luxe-villa-paul-de-leeuw
Foto's: Funda

Nieuwsgierig als we zijn, gluren we graag even binnen bij de huizen van Bekende Nederlanders. En als ze hun luxe villa te koop zetten op Funda, kunnen we al helemaal meegenieten van hun sjieke interieur. Onlangs zette Paul de Leeuw zijn luxe villa in Blaricum te koop, en deze parel werd al snel de meest bekeken villa op Funda.

Luxe villa van Paul de Leeuw

Bekende Nederlander Paul de Leeuw woont in een prachtige villa in het bosrijke Blaricum. Hoewel hij daar een heerlijke woning bezit, besloot de bekende presentator en zanger onlangs zijn huis te verkopen en te verruilen voor een residentie in Amsterdam. Leuk voor ons, want het geeft ons de gelegenheid om eens ongegeneerd binnen te kijken in het sjieke interieur van de Paul de Leeuw.

De woning staat in het dorp  Blaricum, waar maar liefst 18% van de inwoners miljonair is. De woning ligt aan wat Funda een ‘bescheiden zandweggetje’ noemt, maar de villa zelf is alles behalve bescheiden te noemen. De woning komt uit 1956 en heeft woonoppervlakte van 317 vierkante meter, met een perceel van 2.591 vierkante meter.  De villa is omgeven door een grote groene tuin en een groot buitenzwembad.

luxe-villa-Paul-de-Leeuw-Funda-buiten-640x427

luxe-villa-Paul-de-Leeuw-Funda-zwembad-640x398

Luxe villa best bekeken op Funda

Dat de luxe villa op dit moment het best bekeken huis op Funda is, verbaast ons niks. We zouden maar al te graag een nachtje in deze geweldige woning komen logeren, ook al staat het Barbie Droomhuis wel op nummer 1. Op de begane grond vind je de hal, woonkamer, studeerkamer en serre, en een van alle denkbare gemakken voorziene woonkeuken met een geweldig natuurstenen aanrecht.

Op de eerste etage zien we een master suite, compleet met gasgestookte haard, walk in closet en luxe badkamer. Verder bevinden zich op de eerste etage nog twee slaapkamers met badkamer. Dan is er nog een tweede verdieping, met bergruimte en de cv-installatie. In het aangelegen souterrain bevindt zich een wasruimte, professionele muziekstudio en extra bergruimte. Vanuit de woonkamer heb je een rustgevend uitzicht op de ruime groene tuin.

luxe-villa-Paul-de-Leeuw-Funda-woonkamer-640x427

luxe villa Paul de Leeuw Funda eetkamer 640x427 1

paul-de-leeuw-luxe-villa-keuken-aanrecht

Villa Paul de Leeuw voor 3 miljoen euro

Al deze luxe heeft uiteraard ook een stevig prijskaartje. De gelukkige koper betaalt voor deze woning namelijk net geen 3 miljoen euro: op dit moment staat de villa te koop voor 2.995.000 euro. Volgens Bekende Buren maakt Paul de Leeuw flinke winst als hij het huis voor dit bedrag verkoopt: hij zou de villa namelijk voor 1,5 miljoen euro hebben aangeschaft.

Heb je net zoals wij niet het budget voor deze superdeluxe woning, maar droom je wel graag weg bij de foto’s? Op de officiële Funda pagina  zie je nog veel meer afbeeldingen van het prachtige pand. We zien ook dat Paul de Leeuw een goede smaak heeft als het op een smaakvol interieur aankomt. Wij zijn nu stiekem ook wel benieuwd naar zijn huis in de hoofdstad.

luxe-villa-Paul-de-Leeuw-Funda-studio-640x427

luxe-villa-Paul-de-Leeuw-Funda-serre-640x427

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!