funda-luxe-villa-santpoort-zuid
Foto's: Funda
Living

Droomvilla in Santpoort-Zuid is stukje Ibiza in Nederland

Kijk jij ook regelmatig op Funda? Ook al zijn we niet op zoek naar een huis, we houden ervan om flink rond te struinen op deze woningsite. Het liefst scrollen we door al die mega luxe huis foto’s die we stiekem nooit kunnen betalen. Maar hey, dromen moeten er zijn. Zo werden we eerder al enthousiast van een half vrijstaande villa met eigen café. Toch heeft onderstaande parel onze aandacht nog meer getrokken. Bij deze luxe villa in Santpoort-Zuid kijk je je ogen uit met alle prachtige details. 

Luxe design villa vlakbij het strand

Soms zie je van die huizen op Funda, waarbij je mond spontaan van opvalt. En dan hebben we het niet alleen over de prijs, maar ook over de inrichting. Deze villa is er zo eentje. Deze smaakvol architectonisch landhuis is ontworpen door Osiris Hertman. Als je een kijkt neemt op de Instagram van deze interieur ontwerper, word je spontaan verliefd op al zijn creaties. Prachtig!

Zo’n 5 jaar geleden is er een ontwerp gemaakt voor deze bijzondere villa van maar liefst 360 m2. Je krijgt er zelfs twee tiny houses bij. Ben je een luxe poesje? Dan is dit ongetwijfeld jouw droomhuis. De locatie is ook helemaal perfect. Het huis ligt aan een rustige straat, nabij de Kennemer Duinen en het strand. Als je wat meer reuring wil, ben je zo in het centrum van Haarlem.

villa-funda

Indeling van deze prachtige villa in Santpoort-Zuid

In dit huis blijf je maar kijken naar alle bijzondere details. Je kunt er zo intrekken, zonder er waarschijnlijk veel aan te hoeven veranderen. De indrukwekkende zitkamer heeft een grote binnen/buiten gas openhaard die is uitgevoerd met grove stenen. Voor wie zich even wil afzonderen is er een naastgelegen televisiekamer. Op een mooiere plek genieten van Temptation Island kan bijna niet. J

ij bevindt je hier bijna op een mooier eiland dan je op de televisie ziet. Al het Miele apparatuur in dit huis is met touch bediening, inclusief de wijnklimaatkast en de extra grote ijskast. Wij zijn onszelf wel een heerlijk wijntje pakken uit deze klimaatkast om daar vervolgens van te genieten in de prachtige tuin- die een beleving geeft van glooiende duinen.

Het strand lijkt wel naar dit huis te zijn gehaald Wil je toch even zwemmen in de zee? Dan zit je op een steenworp van Bloemendaal. Er is trouwens ook een royaal terras vanuit de keuken te betreden aanwezig met een grote vuurkorf. Zucht, wij krijgen hier extreme hartjes ogen van.

villa-funda-haard

Wellness aanwezig en tiny houses

Ben je wel een beetje toe aan ontspanning? De villa heeft een heerlijke sauna en Turks stoombad. Daarna kan je neerploffen in één van de 5 slaapkamers. Keuze genoeg als je partner een gehorige snurker is. Alsof het nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens 2 tiny houses erbij. Eentje heeft de afmeting van 59 m² en de andere  30 m². Bij de grotere uitvoering zijn de wanden bekleed met leer en vilt, wat een mega luxe gevoel geeft.

Het bijgebouw is te gebruiken als kantoor of bijvoorbeeld als gastenverblijf. Er zit zelfs een keuken, douche en twee wc’s in. In het tweede kleinere bijgebouw vind je een luxe keuken en een badkamer. Voor de buitenkant van de tiny houses is gekozen voor onderhoudsvrije, geperst bamboe planken. Zo lijkt het net alsof je in Ibiza of zelfs Bali rondstruint. Voor maar liefst 2.750.000 kosten koper is deze villa helemaal voor jou. Ach, koopje toch?

villa-saunakeuken-villa-santpoort-zuid

villa-santpoort-tiny-house

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

funda-villa-Osiris Hertman
afbeeldingen: funda.nl