Koop je eigen prive eiland voor iets meer dan 5 ton op de Loosdrechtse Plassen
Foto: Funda
Living

Koop je eigen privé-eiland voor iets meer dan 5 ton op de Loosdrechtse Plassen

Heb je altijd al al gedroomd van jouw eigen privé-eiland? Dan ligt jouw droom dichterbij dan je denkt. Voor 549.000 euro heb je namelijk jouw eigen stukje Loosdrechtse Plassen met huis en zelfs vier aanlegplaatsen voor je vloot. Met je blote billen drinken uit een kokosnoot drinken wordt het hier misschien niet elke dag, maar tot rust kom je zeker op dit prachtige recreatie eiland.

Recreatie eiland For West

Dit geweldige privé stukje ligt op de grens tussen de eerste en tweede plas van de Loosdrechtse Plassen. Je ziet hierbij in het ‘oostelijke gedeelte’ van het eiland. Vanaf de jachthaven Piet Hein ben je er met 5 minuutjes varen. Een motorjachtje van het merk Cantia 28 Cabin Cruiser uit het bouwjaar 2011, met slechts 850 vaaruren kun je erbij kopen met een vraagprijs van 98.000 euro. Deze ligt eventueel gereserveerd voor de nieuwe eigenaar.

Je vindt er vier aanlegplaatsen met een uitzicht waar je ‘u’ tegen zegt. Super bijzonder op dit mooi stukje Nederland in jouw eigen bezit te hebben. Net zoals de rustgevende recreatiewoning in Drenthe waar we eerder over schreven, kun je hier ook ultiem relaxen. Het perceel bestaat uit water en land en heeft in totaal een oppervlakte van 2.250 vierkante meter. Ongeveer 970 vierkante meter is land, inclusief de steigers. Wat een ruimte! Op het eilandgedeelte heb je een woonruimte van 30 vierkante meter.

eiland-loosdrecht

Zeer unieke kans

Het komt bijna nooit voor dat een recreatie eiland te koop is omdat dit vaak binnen de families in bezit blijft. Een unieke kans dus! Het eiland is trouwens al meer dan 40 jaar als recreatief perceel in gebruik.

De woonplek is voorzien van warm- en koud stromend water, elektriciteit en zelfs een telefoonkabel. Met de beschikbare wifi kun je dus prachtige Insta stories maken van jouw plekje. Met het prachtige uitzicht en de relaxte sfeer wil je hier nooit meer weg. Ook een heerlijke plek om ongestoord te werken of in alle rust een goed boek te lezen. Wij zien het wel zitten. Jij ook? Op de site van Funda kun je meer informatie vinden.

recreatie-eiland-wonen-loosdrecht

loosdrecht-eiland-kopen

eiland-kopen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!