Funda-rustgevende-recreatiewoning-bos
Living

Funda buitenkansje: rustgevende recreatiewoning in Drenthe

Ben jij na de hectische feestdagen wel toe aan een beetje rust? En zou je het liefst verborgen in een hutje in je eigen XXL hondenbed liggen? Say no more: wij hebben het perfecte rustgevende toevluchtsoord voor je gevonden. Dit heerlijke vakantiehuisje ligt in een mooie bosrijke omgeving. Je moet er wel even voor reizen, want deze Funda parel ligt bij het pittoreske Diever in Drenthe. 

Drents boshuisje op Funda

In het groene Drenthe, tussen de dorpjes Diever en Geeuwenbrug in, ligt het prachtige landgoed ’t Wildryck. Op dit landgoed bevinden zich diverse recreatiewoningen, ieder met een eigen verscholen plekje in het bos. Ondanks de rustige ligging is er op het landgoed zelf van alles te ondernemen: zo is er een springkussen, volleybalveld en een verwarmd zwembad.

Het huisje zelf staat op een perceel van 763 m2. Genoeg ruimte om aan de drukte te ontsnappen dus. De woning is geschikt voor twee personen, maar in het aanliggende bijgebouw kan nog een gast logeren. De woonoppervlakte van de recreatiewoning is 41m2, waar je een woonkamer, 1 slaapkamer en een badkamer met douche voor krijgt.

funda-rustgevende-recreatiewoning-bos

Knusse recreatiewoning 

Je leven voorgoed achterlaten en permanent in de woning intrekken is (helaas) niet mogelijk. Omdat de woning is bestempeld als recreatiewoning mag deze alleen als vakantiehuisje gebruikt worden. In Drenthe betekent dit meestal dat je er zo’n 120 dagen per jaar mag verblijven. Genoeg tijd om er flink van te genieten dus. Ook in de winter is het huisje een fijne plek om te vertoeven. De goede isolering zorgt bij koude temperaturen voor een warm en knus onderkomen.

Hoeveel je voor dit fijne huisje betaald? Op dit moment staat het plekje te koop voor €225.000. Daarbovenop betaal je een parkbijdrage van € 1746,81 per jaar. Dat is zo gek gek nog niet, als je ziet wat een mooi stuk land je erbij krijgt. Bekijk onderstaande foto’s voor een binnenkijkje in de woning. Op de website van Funda vind je meer informatie over de woning en het omliggende perceel.

funda-rustgevende-recreatiewoning-bos

funda-rustgevende-recreatiewoning-bos

funda-rustgevende-recreatiewoning-bos

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!