Living

Bijzondere Funda vondst: half vrijstaande villa met eigen café

villa-funda-cafe
Foto: Funda

Bijzondere huizen zien we niet alleen maar bij BN’ers. Toegegeven, we vinden het heerlijk om even te gluren bij Chantal Janzen of Nikkie Plessen, maar soms zijn er ook bijzondere parels op Funda te vinden. Zo tipten we al eerder een heuse Alpaca boerderij. Onze nieuwste Funda vondst is er eentje voor de liefhebbers van een borrel: in deze villa heb je namelijk je eigen café.

Villa in Noordwijk met eigen café

Na een avondje stevig borrelen slingerend op de fiets naar huis: in deze bijzondere villa is dat verleden tijd. De eigenaren van dit prachtige huis besloten namelijk in de kelder een heus café te bouwen, compleet met traditionele bruine bar en originele barkrukken.

De bar heeft een eigen biertap, goedgevulde drankkasten en zelfs een echte gokautomaat. Voetbal kijken is geen probleem met het luxe televisiescherm en de grote geluidsboxen. De muziek kan lekker hard zonder dat je boze buren aan de deur krijgt, want de bar bevindt zich in het souterrain. En heb je na al dat drinken een volle blaas? Dan zijn er in het souterrain ook toiletten te vinden.

villa-funda-eigen-cafe

villa-eigen-cafe

Familiehuis van 1.3 miljoen

Het café in de villa wordt beschreven als een ‘mancave’, al geloven wij best dat veel vrouwen er ook van kunnen genieten. De villa zelf is volgens Funda een echt ‘familiehuis’, inclusief een prachtig lichte woonkamer, gezellige veranda en een ruime garage. Het huis staat bol van de luxe, zoals een sfeervolle gasgestookte hoekhaard in de woonkamer.

De half vrijstaande villa heeft een oppervlakte van 239 m2 en heeft maar liefst 5 slaapkamers. De tuin van 45m2 ligt op het zuidwesten. Het perceel ligt in Noordwijk, op loopafstand van het strand. De prijs van deze prachtige villa met eigen café is zo’n 1.3 miljoen euro. Dat wordt nog eventjes sparen voordat je een biertje in je eigen huis kan tappen.

villa-funda-gashaard