funda-villa-zwembad-kinderboerderij
Living

Funda Parel: unieke villa met zwembad en eigen kinderboerderij

Ook als we niet perse opzoek zijn naar een nieuwe woning, vinden we het heerlijk om rond te struinen op Funda. Stiekem zijn we heel benieuwd hoe al die huizen er van binnen uitzien. Soms kan een woning je enorm verrassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Amsterdamse bordeel op de wallen? Daar mag je wel een heel schoonmaakteam voor inhuren als je die stek hebt gekocht. Nu viel ons oog op iets zeer unieks: een volledig gerenoveerde villa met verwarmd zwembad en zelfs een eigen kinderboerderij. Wij zijn deze woning wel zitten!

Luxe villa te koop in Maartensdijk

Van al die prachtige villa’s zoals die van de Meilandjes en Romee Strijd, kunnen we eigenlijk alleen maar van dromen. Niet in de prijzen gevallen gisteren op de eerste van de maand? Dan droom je hoogst waarschijnlijk gewoon gezellig met ons mee. Helemaal niet erg, want plaatjes kijken is ook leuk. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze blikvanger met eigen kinderboerderij en verwarmd zwembad?

Aan de rand van het dorp Maartensdijk ligt deze villa met vrij uitzicht over de weilanden. Plekken zoals deze, daar zijn er niet veel van. Het lijkt bijna wel of je op een warm vakantie resort zit te vertoeven. Maar niets is minder waar. Deze palmbomen staan gewoon in hartje Nederland, op een paar minuten autoafstand van Bilthoven en Utrecht. Door het royale perceel met kinderboerderij, een verwarmd zwembad, het bijgebouw met verwarmde garage en de buitenkuiken, zal je je hier niet snel vervelen.

villa-zwembad-funda-maartensdijk
Foto: Funda.nl

Wonen met verwarmd zwembad en kinderboerderij

Nog nooit gehoord van Maartensdijk? Dit dorp is zeer landelijk gelegen tussen Utrecht en Hilversum, in een kindvriendelijke en bosrijke omgeving. Met een woonoppervlakte van 205 m² en perceeloppervlakte 11.535 m² heb je hier genoeg ruimte. De woonkamer ligt aan de achterzijde en heeft uitzicht over de tuin en het weiland. Werk je vaak thuis? Dat is geen probleem in deze villa. Er is zelfs een prachtige werkkamer aan de voorzijde van het huis. Vanuit deze werkkamer bereik je de master bedroom met en suite badkamer.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woning is de open keuken met kookeiland. Tijdens het bereiden van je maaltje heb je een geweldig uitzicht op je zwembad. Buikje vol gegeten? Dan kan je gezellig met de geitjes spelen in je eigen kinderboerderij of een rondje rijden op je paard. Daarna neem je natuurlijk een heerlijke duik in het verwarmde zwembad om de dag goed af te sluiten. Klinkt niet verkeerd toch? Nu nog even €1.950.000 bij elkaar sprokkelen. Meer foto’s vind je op Funda.nl.

villa-zwembadvilla-kinderboerderij-zwembad

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

zwembad-villa-maartensdijk
Foto’s: Funda.nl