gaby-blaaser-vroeger-zonder-botox
Foto: @gaby.blaaser
Media & Entertainment

Zo zag Gaby Blaaser er vroeger uit zonder cosmetische ingrepen

Dat bekende mensen niet vies zijn van hier en daar een spuitje, weten we allemaal. Zo werd Gwen Stefani totaal onherkenbaar door plastische chirurgie en zag Emma Heesters er vroeger ook anders uit zonder botox. De een doet het wat subtieler dan de ander. Niemand zal het verbazen dat de knappe Gaby Blaaser wat aan zich heeft laten sleutelen. Met die volle lippen is het een heel verschil met vroeger.

Succes van Gaby Blaaser

Al heel wat jaartjes terug speelde Gaby Blaaser in 2006 Manon in de soap Onderweg naar Morgen. Een jaartje later was ze maar liefst 3 jaar lang te zien als Jolé in de jeugdsoap Spangas. Daarnaast zou je haar ook kunnen kunnen kennen als Sascha Kramer uit Goede tijden, slechte tijden (2014) en als presentatrice van Campinglife (2015). De blondine doet regelmatig mee aan spelprogramma’s zoals Expeditie Robinson, The Bachelorette en Special Forces Vips.

Begin dit jaar konden we haar bewonderen in het programma Echte Meisje in de Jungle. Ze moest de opnames helaas om medische redenen als snel verlaten. Waarom? De 37-jarige Gaby Blaser bleek zwanger te zijn. Totaal onverwachts, maar toch ‘het beste ongelukje ooit’, aldus Gaby zelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser vroeger en nu

Op de ene foto lijken haar lippen wat subtieler dan op de andere. Het kan natuurlijk ook dat ze haar lippen dan net heeft bijgevuld. Gelukkig maar dat het niet extreem opvallend is, want het kan natuurlijk altijd compleet misgaan. Zo ontdekte we deze maand een foute botox behandeling die een TikTokker een hangend oog gaf. Oeps!

In onderstaande foto’s zie je heel goed het verschil met de Gaby van vroeger en nu.  Haar uiterlijk is met de jaren flink veranderd. Op de oude foto’s herken je haar nog amper. Overigens blijft ze een beauty en moet iedereen natuurlijk lekker doen waar hij of zij zich prettig bij voelt.

gaby-blaaser-geen-plastische-chirurgie

gaby-blaaser-vroeger

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!