gaby-blaaser-zwanger-ongelukje
Media & Entertainment

Gaby Blaaser is zwanger: ‘Beste ongelukje ooit’

Het zal niet helemaal in de planning, maar Gaby Blaaser is wel dolblij met haar onverwachte zwangerschap. De zwangere influenceer maakte dit vandaag bekend op Instagram. ‘Het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen’, schrijft Gaby’s bijschrift bij een video waarin ze beelden van haar echo aan de volgens laat zien.

Relatie met vriend Gaby Blaaser

Zo’n halfjaar geleden bracht Gaby haar relatie met de tattoo artist Robin naar buiten. We kunnen deze BN-er onder andere kennen van de Videoland-serie The Bachelorette. Hier leek ze gelukkig met de blonde Joey, maar helaas bleek de relatie niet lang stand te houden na het programma.

Nooit van The Bachelorette gehoord? Wellicht kun je haar anders kennen van de pikante foto’s op Instagram. Regelmatig trekt ze de kleren uit voor pikante close-ups. De meest sexy foto’s van deze blondine zijn op haar social media kanaal te vinden. Sommige waren zelfs zo pikant dat ze door Instagram eraf werden gehaald. Wie weet wordt dit wel een ander verhaal als de kleine is geboren. We wensen ze veel liefde en geluk met elkaar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!