Media & Entertainment

Gaby Blaaser showt prachtige zwangere buik op Instagram

gaby-blaaser-zwangerschap-instagram

De oud-Spangas actrice en Bachelorette Gaby Blaaser was het al gewend om veel in de media te komen. Maar nu ze afgelopen december aankondigde dat zij en haar vriend Robin in verwachting zijn, is het media circus over haar leven volledig losgebarsten. Gaby trekt zich niets aan van de soms meedogenloze moeder-maffia en toont trots haar prachtige buik op Instagram.

Gaby Blaaser zwanger

De voormalig Bachelorette liet in december 2022 weten dat ze in verwachting was. Volgens Gaby zelf is de zwangerschap ‘Het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen’. Gaby kwam er tijdens de opnames van ‘Echte Meisjes in de Jungle‘ achter dat ze in verwachting was. Dat de zwangerschap een verrassing was, maakt het dolblije stel niets uit. Zo vertelt Gaby in een interview aan RTL Boulevard: ‘We dachten: we gaan dit gewoon doen. Waarom niet? Wat kan ons het schelen. We zijn blij, happy en we hebben het heel leuk met elkaar.’

Inmiddels weten Gaby en haar vriend ook het geslacht van de kleine spruit. Tijdens een prachtige gender reveal party in februari kwam er roze confetti naar beneden dwarrelen:  het stel verwacht een meisje. En hoewel Gaby aangaf in de eerste weken van haar zwangerschap soms ook last had van ‘donkergrijze wolken in plaats van roze’, is ze inmiddels stralend en helemaal gelukkig zwanger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Moedermaffia op Instagram

Inmiddels is de actrice al flink op weg met haar zwangerschap, en dit toont ze dan ook trots op haar Instagram. Zo plaatste ze een prachtige foto van haar zwangere buik in een mooi setje van Christine le Duc. Dat de actrice er zo geweldig uitziet tijdens haar zwangerschap, is ook te danken aan haar gedisciplineerde sportroutine. Zo doet ze nog steeds aan krachttraining en sport ze met een personal trainer.

De afgelopen week stond Gaby onder vuur omdat ze in een interview met &C vertelde dat ze niet meer wilde aankomen dan nodig is en graag na de bevalling nepborsten wil nemen. Met deze opmerking kon ze op veel kritiek rekenen van met name boze moeders, die onder haar Instagram onaardige opmerkingen plaatsen. Gelukkig lijkt Gaby zich niks van de kritiek aan en geniet ze met volle teugen van haar zwangerschap. Go Gaby!

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)