gellak stickers trend gelnagels
Bron: Instagram Maniac Nails
Beauty

Gellak stickers zijn perfect alternatief voor gelnagels in 2023

Nu we hebben gelezen dat het regelmatig gebruik van gelnagellak schadelijk is voor je nagels en huid, zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. Want nu het zonnetje begint te schijnen willen we natuurlijk graag met onze vrolijk gekleurde nagels naar buiten. Gelukkig voor ons kwam er net op tijd een nieuwe trend op nagellak gebied: de gellak stickers.

Nagelstickers in leuke kleurtjes

De nagelstickers zijn geen nieuwe uitvinding. Bij de meeste drogisterijen waren de plakstickers in de vorm van je nagels al jarenlang te vinden. Toch lijken veel bedrijven de klassieke nagelstickers opeens opnieuw uitgevonden te hebben, maar dan getransformeerd in nieuwe varianten met de leukste kleurtjes en patronen. Bovendien is deze variant een stuk dekkender dan de originele sticker: ze bestaan uit vele laagjes gellak. De nieuwe nagelstickers nu vaak met een compleet starterspakket, inclusief topcoat en uv lamp.

Dat de trend snel populairder wordt, is te zien aan de vele webshops die de nagelstickers aanbieden. Daarin is ook een duidelijk kwaliteitsverschil te zien: sommige webshops kopen de stickers in bij AliExpress en verkopen het voor een hogere prijs door. Kijk daarom goed naar de website en lees je wat meer in over wie er achter het bedrijf zit en waar de producten vandaan komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maniac (@maniacnails.official)

Gellak stickers versus gel nagellak

Het grootste voordeel van de gellak stickers: je hoeft er niet voor naar de nagelsalon. Het aanbrengen van de stickers kan namelijk gewoon thuis op de keukentafel. De gellak stickers bestaan uit laagjes gellak, die al voor een deel zijn uitgehard. Zo blijft de sticker extra lang goed zitten. Hierdoor moet je ze na het aanbrengen nog wel even onder de UV lamp houden, maar dan een stuk minder vaak en lang dan normale gel nagellak.

Een ander voordeel is dat de stickers een stuk makkelijker te verwijderen zijn dan normale gel nagellak. Het verwijderen van de nagellak beschadigt je nagels en kan meestal alleen door veel te vijlen. De stickers pel je er eenvoudig af. Met al deze voordelen lijken de stickers bijna te mooi om waar te zijn. Wij gaan ze in ieder geval zeker een keer uitproberen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!