Beauty

Getinte zonnebrand is deze zomer je nieuwe make-up favoriet

cerave-getinte-zonnebrand-bol

Deze zomer zitten we graag zoveel mogelijk met ons gezicht in de zon. Om rimpels en een verbrande huid te ontwijken, is het belangrijk dat je regelmatig een smeert met zonnebrand. Helaas gaan een zonnebrand en je foundation niet altijd zo lekker samen. Beautymerken zoals Nivea bedachten hier een geweldige oplossing voor: een getinte zonnebrand.

Zonnebrand en foundation

Om je huid tegen de schadelijke UV-straling van de zon te beschermen, is het verstandig om altijd een dagcrème met spf te dragen. Voor een normale dag volstaat spf 30. Wil je echt zeker zijn van een goede bescherming, dat kun je het beste een spf van 50 kiezen. Huidexperts adviseren om altijd eerst zonnebrand te smeren voordat je de rest van je make-up aanbrengt.

En daar gaat het vaak fout, want zonnebrand en foundation gaan lang niet altijd goed samen. De vette substantie van de zonnebrand mixt niet altijd even goed met je foundation, waardoor de foundation op de huid blijft liggen en er vlekkerig uitziet. Voor dat probleem bedacht CeraVe een wat ons betreft een geniale oplossing: namelijk een dagcrème die én een hoge spf én foundation bevat.

 

@sleeping.beauty.skin @CeraVe sunscreen!! #sunny #spf #tinted #summerdays #skincare #teenskin #skintips #beautytok #glow #skintok #beauty #skin #sun #bestspf #skinroutine ♬ THATS WHAT I WANT – Lil Nas X

Getinte zonnebrand met spf 30

De getinte zonnebrand van CeraVe is een fijne, niet-vette dagcrème verkrijgbaar in diverse huidtinten. De crème beschermt met z’n spf 30 optimaal tegen de zon en geeft je tegelijkertijd de hele dag een egale huid. Op TikTok zijn de reviews van de getinte zonnebrand erg enthousiast. De creme is volgens gebruikers ook goed te gebruiken voor een vette huid. Zo ben je beschermd tegen de zon zonder last van puistjes of een glimmende huid.

Breng de dagcrème ’s ochtends na het wassen op je gezicht aan. Zorg ervoor dat je de crème na een paar uur nog eens aanbrengt, zeker als je de die dag veel met je gezicht in de zon zit. De spf van de crème werkt namelijk na een aantal uur al minder goed, waardoor je alsnog kan verbranden. Wat ons betreft kan deze getinte zonnebrand aan het rijtje ‘beste uitvindingen van de eeuw’ worden toegevoegd.

 

cerave-getinte-zonnebrand-bol-com

 

SHOP NU VOOR 49,95