Health

Zo krijg je grip op een gezonde zwangerschap en ontwikkeling van je kind

gezonde-zwangerschap-ontwikkeling-kind
MOM PWDR. heeft supplementen voor iedere fase rondom de zwangerschap (Fotografie: NicoleAerts).

Een gezonde basis rondom de zwangerschap is mega belangrijk voor de gezondheid en ontwikkeling van zowel de moeder als de aanstaande mini. Jacqueline Steenbeek is verloskundige, hormoontherapeut en voormalig Miss Nederland. In combinatie met haar expertise als hormoontherapeut heeft deze duizendpoot haar eigen supplementenlijn MOM PWDR. op de markt gezet. 

Supplementen merk MOM PWDR.

Met meer dan 10 jaar ervaring als verloskundige en echoscopist heeft Jacqueline al ontzettend veel stellen begeleid naar een succesvolle zwangerschap. Wist je dat vitamines en mineralen een belangrijke rol spelen in de fase rondom je zwangerschap? Ze zorgen namelijk voor een gezonde hormoonbalans. Dit is onder andere nodig om in verwachting te kunnen raken. Daarnaast ondersteunen ze groei en ontwikkeling van de baby tijdens, maar ook na de draagtijd van je prachtige kindje.

De missie van Jacqueline is om vrouwen te helpen met een zwangerschapswens en te ondersteunen naar een gezonde zwangerschap. Na veel onderzoek is de unieke supplementenlijn MOM PWDR ontstaan. Dit Is het eerste voedingssupplement dat bestaat uit de beste opneembare natuurlijke vitaminen en mineralen, afgestemd op de fase waarin de vrouw zich bevindt rondom haar zwangerschap.

Mom PWDR-zwangerschap

Hormonen in de zwangerschap

Volgens Jacqueline bestond er geen voedingssupplement dat écht luistert naar de veranderingen en behoeftes van de vrouw en haar baby in iedere fase rondom haar zwangerschap. Daar moest verandering in komen. MOM PWDR was met deze gedachten ‘geboren’. Het is daarnaast ontstaan uit liefde tussen wetenschap en natuur. De kennis achter het menselijk lichaam, gecombineerd met al het goede wat de natuur te bieden heeft, is dé kracht van MOM PWDR.

Hormonen spelen een belangrijke rol in het menselijk lichaam. Ze sturen organen aan of remmen ze juist af. Om hormonen in de juiste hoeveelheden te laten aanmaken heeft het lichaam vitaminen en mineralen nodig. MOM PWDR. denkt daarbij aan elke stadium van de zwangerschap. De lijn bestaat uit zes bundels die elk gericht zijn om de specifieke fase van de zwangerschap waarin de vrouw zich op dit moment in bevindt.  Alle supplementen zijn verkrijgbaar via www.mompwdr.com

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jacqueline Steenbeek (@mompwdr)

Zes bundels van MOM PWDR.

PRECONCEPTION is voor de vrouw met een zwangerschapswens. De deze supplementen bevatten onder andere foliumzuur Folaat Quatrefolic, een vitamine die niet door je lichaam zelf wordt aangemaakt. De TRIMESTER bundels zijn voor alle drie de trimesters tijdens de zwangerschap. Deze supplementen zijn gericht op wat je lichaam en de baby precies nodig hebben tijdens deze fase. Jouw aanstaande mini me zal optimaal worden ondersteund in de aanleg en ontwikkeling van alle organen.

Ben je net bevallen en geef je borstvoeding? Dan is de BREASTFEEDING helemaal perfect voor jou. Dit helpt om je lichaam te herstellen na de bevalling maar biedt ook ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Daarbij draagt het tevens bij tot de groei en ontwikkeling van de baby. Wanneer je gestopt bent met borstvoeding of dit niet geeft, dan is NEW MOM dé uitkomst. Deze supplementen dragen bij tot een normale psychologische functie en het herstel naar een normale hormoonhuishouding.

MOM PWDR.-zwangerschap-supplementen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!