Media & Entertainment

Glow in the Dark Apenkooien bestaat écht en het is fantastisch

glow-in-the-dark-apenkooien-volwassenen

Apenkooien was met stip de leukste activiteit die je vroeger op school mocht doen. Helaas zijn we als volwassenen niet meer in de gymzaal te vinden, al zouden we stiekem best graag als vanouds een potje willen ravotten. Daarom zijn we mega blij als er volwassen varianten op kinderspellen worden georganiseerd, zoals een indoor speeltuin met drank en een 18+ happy hour. Dit keer komt het bedrijf Apenkooigym met een apenkooi spel voor volwassenen, inclusief fantastisch Glow in the Dark thema.

Gymspelletjes voor volwassenen

Het bedrijf Apenkooigym begrijpt dat wij volwassen allemaal stiekem heimwee hebben naar de gym spelletjes van vroeger. Nu doen we onze workouts in de fitness of tijdens sportlessen, maar het liefst zouden we graag terug naar de gymzaal om daar lekker te klimmen en te klauteren. Om aan dit verlangen te voldoen, begonnen de oprichters van Apenkooigym met het geven van traditionele gymlessen aan volwassenen.

Dit idee bleek al snel een groot succes: inmiddels is het bedrijf uitgebreid naar locaties in het hele land, en organiseren ze naast gymlessen ook bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en zelfs een wintersport. De Apenkooi gymlessen zijn in zeven steden te volgen en hebben elke keer een ander thema: zo speel je naast de traditionele Apenkooi ook rugby, tikkertje, of zelfs Super Mario Kart.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ApenkooiGym (@apenkooigym)

Glow in the Dark Apenkooien

Het nieuwste thema van het bedrijf is Apenkooien in het donker, inclusief blacklight en neon outfits. Een perfecte activiteit voor degenen die apenkooien in het licht al niet spannend genoeg vinden. En bovendien is het een recept voor veel hilariteit: probeer jij maar eens aan een touw in het donker te slingeren, terwijl je ook nog die rondslingerende ballen moet ontwijken.

Op 21 januari was er een Glow in the Dark apenkooi event in Breda. Wanneer de volgende Glow in the Dark editie eraan komt is nog niet bekend, houdt daarvoor de Instagram pagina van de organisatie in de gaten. Wij adviseren je vooral om zo snel mogelijk te reserveren zodra er een nieuwe datum bekend is, want deze gymlessen zijn razend populair.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ApenkooiGym (@apenkooigym)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!