Shopping

Met Action’s goedkope stoomreiniger is strijken verleden tijd

goedkope-action-stoomreiniger-strijken
Stoomreiniger van de Action (Foto: Action).

Strijken is een woordje dat niet perse heel geliefd is bij ons thuis. Maar als je een beetje goed voor de dag wilt komen -met een net blouseje- zal je toch echt die strijkijzer uit de kast moeten pakken. Of is eigenlijk niet meer nodig? De Action heeft een oplossing voor dat gedoe met die mega grote strijkplank met (waarschijnlijk) lelijke bloemetjes design. Met de kleding-en textiel stoomreiniger van het merk Shine is je kleding mega snel opgefrist en kreukvrij. 

Kleding- en textiel stoomreiniger van de Action

De laatste tijd zagen we heel wat toppers van de Action voorbij komen die handig zijn voor in de tuin. Zo werden we hebberig van Action’s vuurkorf met grill en de krachtige terrasverwarmer. De discounter heeft alles in huis om een heerlijke zomer in de buitenlucht ervan te maken. Gelukkig hebben ze ook wat toppers voor binnenshuis.

Zie jij de kledingverkoopster in jouw favoriete winkel altijd interessant doen met een kledingstomer en wil je die stiekem ook? Snappen wij maar al te goed. Eerlijk gezegd dachten wij altijd dat die grote apparaten onbetaalbaar waren en alleen geschikt voor winkels. Toch is daar gelukkig niets van waar. De Action verkoopt namelijk een kleding- en textiel stoomreiniger voor maar 39.95 euro.

stomer-kleding-action
SHOP NU VOOR 39,99

Snel je kleding kreukvrij krijgen

Een stoomreiniger is dé ultieme oplossing om je kleding moeiteloos kreukvrij te maken en op te frissen. Met een vermogen van 1950 watt is hij hij mega ‘speedy’ en efficiënt. Als je dus enorme haast hebt, kun je toch nog even je kleding in een paar seconden een opfrisbeurt geven.

Met een opwarmtijd van maar 38 seconden ben je namelijk in no-time klaar om aan de slag te gaan. Wil je nog even een laatste finishing touch geven aan je kledingstuk? De Action verkoopt ook anti-kreukspray. Dan zie je er al helemaal uit om door een ringetje te halen.

Specificaties stoomreiniger van de Action

De royale tankinhoud van 1.3 liter zorgt ervoor dat je meerdere kledingstukken achter elkaar kan behandelen met stoom, zonder het steeds bij te vullen. Het gebruik van de kledingstomer is mega eenvoudig. Eerst vul je het waterreservoir, dan steek je de stekker in het stopcontact en wacht je tot het apparaat is opgewarmd. Vervolgens kies je voor een van de programma’s op de stoomreiniger en leidt de stomer over je kledingstukken. Als hij de ingestelde temperatuur heeft bereikt, stopt het apparaat met verwarmen.

Staat er een leuke date op het programma en kan je kleding wel een snelle opfrisbeurt gebruiken? De stomer van de Action heeft een verfrissende functie. Hiermee kun je jouw kleding snel opfrissen tussen wasbeurten door, waardoor ze langer fris blijven ruiken. Niet alleen voor kleding is dit apparaat een topper maar ook linnengoed, gordijnen, kussens en meubels zijn geschikt. Met een gewicht van 3,5 kilo is het apparaat gemakkelijk te verplaatsen naar de gewenste ruimte.

stoomreiniger-niet-meer-strijken SHOP NU VOOR 39,99

Alleen online verkrijgbaar

De stoomreiniger is alleen online te verkrijgen in de webshop van de Action. In de winkel zal je hem niet tegenkomen. Voor een spotprijsje van 39.95 euro heb jij hem in huis. Daar komt nog een bezorgkosten van 4.99 euro bij. Binnen 3-5 werkdagen kan jij al aan de slag met dit apparaat.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!