goedkope-fauteuil-huisdieren-action
Shopping

Deze spotgoedkope fauteuil is hét kerstcadeau voor je huisdier

Met de kerstdagen moeten we natuurlijk ook een beetje aan onze viervoeters denken. Want tegen wie kan je echt alles kwijt zonder dat er meteen een oordeel klaarstaat? Juist ja, onze lieve huisdieren. Ze zijn er altijd voor je! De Action dacht eerder al flink met ons mee want onlangs introduceerde ze een adventskalender speciaal voor je kat. Leuker kan het bijna niet. Of toch wel? Met deze velvet huisdierenfauteuil kan de kerst van jouw harige vriend niet meer stuk.

Velvet huisdierenfauteuil van de Action

Honden en katten zijn dol op deze heerlijke zachte stoel. Schuif hem naast je bank en drink gezellig een wijntje met jouw kat. Huh wat?, hoor ik je denken. Ja, wijnen met jouw Minoes kan voortaan want er bestaat een flesje wijn voor je kat. Hier zit natuurlijk geen alcohol in, maar zo’n flesje op tafel staat wel zo gezellig naast die van jou. De ‘kater’ van de volgende dag wordt als snel minder als hij op deze heerlijke stoel kan uitrusten.

Het mooie is ook nog dat ze fauteuil prachtig bij ieder interieur staat. Normaal stop je een mand van je huisdier na gebruik snel weg omdat het in de weg staat. Door deze luxe velvet look mag hij juist gezien worden. De rubberhouten poten eronder maken hem helemaal af.

huisdierenfauteuil-action SHOP NU VOOR 39,95

Specificaties velvet fauteuil voor je viervoeter

Velvet is een zachte en sterke stof die zorgt voor een luxe uitstraling. Het materiaal is erg rekbaar en makkelijk te onderhouden. Heeft jouw buddy vieze pootjes op de stoel achtergelaten? Geen probleem, dit neem je heel gemakkelijk af. De stoel is helemaal ”huisdierproof”, want de pasvorm van deze fauteuil is ontworpen voor een hond of kat. Door de schelpvormige rugleuning, lage zithoogte en heerlijk zachte stof kan jouw viervoeter hier heerlijk in wegdromen.

Hij is gemaakt voor huisdieren tot een gewicht van maximaal 6 kilogram. Je koopt hem in de webshop van de Action voor maar 39.95 euro. Ben je stiekem een beetje jaloers op dit lekkere slaapplekje voor jouw kat of hond? Dan moet je toch ook eens het geweldig grote hondenbed voor mensen overwegen. In deze mand kan je zelfs samen met jouw hond slapen. Hoe dan ook; een gezellige kerst zal het zeker worden.huisdierenfauteuil-action-velvet.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

SHOP NU VOOR 39,95