Gordon-luxe-leven-dubai
Living

Gordon geniet van het luxe leven en zijn hondjes in Dubai

Som is het het heerlijk om even bij het leven van de BN’ers naar binnen te gluren. Zo zagen we al eerder het prachtige huis van Rachel Hazes en en de super mooie woning van Chantal Janzen. Dit keer kijken we binnen bij Gordon, die vorig jaar zijn huis in Amsterdam verkocht om voor de liefde naar Dubai te vertrekken. De liefde hield geen stand, maar zijn nieuwe woonplaats wel. Dubai bevalt de BN’er namelijk ontzettend goed. Ver weg van de roddelpers en het slechte weer in Nederland woont Gordon samen met zijn hondjes ‘intens gelukkig’ in Dubai.

Eigen huis en business in Dubai

Aanvankelijk verhuisde Gordon naar Dubai voor zijn relatie. Voordat hij zelf een huis in de luxe woestijnstad kocht, woonde hij in een appartement van ‘The Residences’, een appartementencomplex bestaande uit 39 verdiepingen op het sjieke palmeiland Jumeirah. Voor het appartement betaalde Gordon maar liefst €40.000 per maand. Na een aantal maanden te hebben gehuurd, besloot de BN’er om langer in Dubai te blijven en ging hij op huizenjacht.

Het resultaat is een huis met een uitzicht op de skyline van Dubai en een eigen zwembad, waar Gordon naar eigen zeggen ‘intens van geniet’. Helaas voor ons deelt de BN’er niet veel kiekjes van zijn nieuwe huis. Wel plaatste hij onlangs een filmpje van een nieuw businessplan online waarbij hij een luxe restaurant filmt. De zanger, presentator en ondernemer runde ook in Nederland diverse horecazaken, hoewel zijn lunchroom in Blaricum afgelopen oktober zijn deuren moest sluiten vanwege een aanhoudend personeelstekort.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Luxe leventje voor hondjes Toto en Rocco

Op de Instagram van Gordon zien we veel foto’s van zijn franse bulldogs Toto en Rocco voorbijkomen. Deze lieve hondjes hebben een heerlijk luxe leventje, en hebben zelfs hun eigen Instagram account. Op dit account zien we ook iets meer details van het appartement in Dubai voorbijkomen. Zo is de goede smaak van Gordon te zien in een filmpje waarin hij zijn hondjes bij thuiskomt begroet.

Het huis heeft en luxe beige stenen vloer met bruine accenten, die stijlvol is gecombineerd met blauwe en beige meubels en gouden accessoires. De hondjes lijken het goed naar hun zin te hebben in het mooie appartement. Naast een grote collectie halsbanden en speeltjes hebben zelfs hun eigen hondenschoentjes voor op de warme tegels van het balkon én een eigen Louis Vuitton tassen set. Zou Gordon ons ook willen adopteren?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!