grootste kerstshow europa intratuin
Living

Grootste kerstshow van Europa is nu geopend in Nederland

Is het al tijd om de kerstboom op te tuigen? Natuurlijk! Voor de echte kerstliefhebbers is er nu goed nieuws. De grootste kerstshow van Europa is namelijk open. Het mooiste aan dit nieuws? Deze show is gewoon in Nederland te vinden. Het is de grootste kerstafdeling (wij noemen het een show) van Europa, bij de Intratuin in het oh zo gezellige Duiven.

Mega Kerstshow

De Intratuin is een speelgoedwinkel voor kerst lovers. Ze geven extra aandacht aan de inrichting voor jouw huis tijdens de periode richting kerst. Als jij dol bent op kerst is een middagje Intratuin zeker een aanrader. De kerstshow is afgelopen weekend geopend en zal zeker richting kerst storm lopen. Als je er vroeg bij wilt zijn en de leukste items wilt scoren is dit een perfect moment om langs te gaan.

Je scoort hier de leukste kerstversieringen, bomen en lampjes. Ook zijn er veel leuke shows en kun je uren ronddwalen zonder je te vervelen. Vergeet jouw vriend niet thuis te laten, tenzij hij ook zo’n kerstliefhebber is natuurlijk. Het Intratuin-filiaal in Duiven opent op alle dagen om 09:00 uur. Op maandag tot en met woensdag en zaterdag sluiten de deuren om 18:00 uur. Op donderdag en vrijdag om 21:00 en op zondag sluit het filiaal om 17:30 uur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Intratuin (@intratuin_nederland)

Deze show wil je niet missen

Intratuin maakt de mensen alvast heel erg lekker met de volgende tekst: “Ben je ooit al eens opgewacht door besneeuwde kerstbomen en pratende rendieren? De sneeuw, de lampjes, de geuren en het geluid: Kerstmis kom eraan! Even waan je je in die andere wereld en treed je binnen in een winterwonderland. Laat je overdonderen, geef jezelf over aan de warme kerstsfeer en geniet met al je zintuigen. Een bezoek aan de Intratuin kerstshow is een magische beleving voor jong en oud.”

Terwijl we dit lezen krijgen we al zin in die heerlijke dagen rondom kerst. Bekijk alvast de video hieronder en doe inspiratie op voor jouw kerstinrichting. Ho ho ho, meer info vind je hier!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!