Beauty

Bulgaarse Andrea (25) heeft de grootste lippen ter wereld

bulgaarse-andrea-grootste-lippen-ter-wereld

Laten we allereerst voorop stellen: iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier. Als we allemaal er hetzelfde uit zouden zien, dan zou de wereld toch een potje saai zijn. Toch zijn er behoorlijk wat schoonheidsidealen in deze wereld. Volle ‘plumpy’ lippen, die komt toch wel hoog in dat lijstje te staan. Desalniettemin moet dit er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Volle lippen kun je natuurlijk ook creëren zonder fillers met speciale lipgloss of potlood. Daar dacht de Bulgaarse Andrea anders over. Zij heeft namelijk de grootste lippen van de wereld genomen.

Lippen drie keer zo groot van Bulgaarse Andrea

De 25- jarige Andrea Emilova Ivanova uit de Bulgaarse hoofdstad Sofia heeft de afgelopen jaren duizenden euro’s uitgegeven om lippen te creëren die minstens drie keer zo groot zijn dan ze oorspronkelijk waren. Dat is nog eens wat anders dan de cosmetische ingrepen van Gaby Blaaser of de botox van Emma Heesters.  Bij deze dames ziet het er er namelijk nog redelijk subtiel uit.

Toch is de studente filologie enorm blij met het eindresultaat. Ze heeft zelfs haar zinnen gezet op een nieuwe project: ”Ik wil de allergrootste jukbeenderen!”. vertelt ze aan de Britse Daily Mail. De Bulgaarse begon haar transformatie in 2018 en heeft inmiddels al 30 hyaluronzuur injecties achter de rug.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andrea Ivanova (@andrea88476)

Andrea wil lijken op Bratz pop

Al sinds 2018 is het de droom van deze dame om eruit te zien als een echte Bratz-pop. Haar lippen vond ze vroeger veel te klein en zag dat naar eigen zeggen als een fysieke beperking. Daarom liet ze de de boel dus ook vergroten. Aan Daily Mail vertelt ze haar verhaal. ”Ik hou niet van saaie en gewone verschijningen. Ik ben fan van enorme vormen en excentrieke schoonheden”, aldus Andrea.

Hoewel artsen tegen haar zeggen dat meer ingrepen niet veilig is voor haar gezondheid, gaat Andrea toch nog even door. Ze wil voor altijd die titel van grootste lippen ter wereld hebben. Nare reacties van andere mensen, die doen haar niks. Andrea blijft haar hart volgen, ook als mensen haar blijven bestoken met kritiek. Die laat ze links liggen. Verder hoopt ze dat iedereen wat liever voor elkaar is en niet zo negatief over mensen die wat meer opvallen. Via Unilad kwamen we erachter hoe ze er vroeger uitzag (zie bovenste foto). Een flink verschil!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andrea Ivanova (@andrea88476)