gwen-stefani-onherkenbaar-plastische-chirurgie
Media & Entertainment

Gwen Stefani totaal onherkenbaar door plastische chirurgie

Gwen Stefani was volop het gesprek van de dag nadat ze te gast was bij een Amerikaanse talkshow. Haar looks zorgde voor flinke verbazing bij haar fans omdat ze nog amper te herkennen was. Vanaf het moment dat ze in beeld kwam, ging Twitter helemaal los. In 2016 ontkende de zangers nog aan talkshowhost James Corden dat ze plastische chirurgie had gebruikt. Nu kan ze er bijna niet meer omheen! 

Gwen Stefani onherkenbaar

Met haar steile blonde haren en weinig verhullende outfit zat de 52-jarige Gwen Stefani gisteren op de bank bij het programma Late Night With Seth Meyers . Ze maakt de tongen flink los na haar nogal opmerkelijke verschijning. De kijkers begonnen volop te speculeren over haar uiterlijk. ”Ik ben al mijn hele leven lang fan van Gwen, maar ik herkende haar niet. Ik ben zo in de war”, schreef iemand op Twitter. Veel fans lieten ook weten dat ze niet helemaal een liefhebbers zijn van haar facelift.

De zangeres was eigenlijk aanwezig om het nieuwe seizoen van The Voice te promoten, maar het enige waar iedereen over kon praten was haar enorme metamorfose. ”Zelfs al liet je mij 100 keer raden wie dit is, ik zou nooit kunnen vermoeden dat dit Gwen Stefani is.” schrijft een fan op Twitter. De reactie ‘onherkenbaar’, kreeg bijna 2500 likes onder de post van Gwen Stefani.

gwen-stefani-plastische-chirurgie-onherkenbaar

gwen-stefani

 

Liefde is het geheim

De ‘Sweet Escape’-zangers gaf vorig jaar in een interview met The Daily Telegraph wel toe dat ze ‘geobsedeerd’ is door het ouder worden. ”Het is moeilijk voor iedereen om oud te worden en dat onder ogen te moeten zien”, zei ze. Vooral voor vrouwen die in de schijnwerpers staan kan het ontmoedigend zijn. Maar je doet gewoon je best om de mooiste versie van jezelf te zijn, zowel vanbinnen als vanbuiten. Dat mensen praten over mijn uiterlijk neem ik op als een compliment.”

Gwen Stefani beweert dat ze haar uiterlijk te danken heeft aan de liefde. Ze is momenteel helemaal gelukkig met countryster Blake Shelton. Tegen James Corden zegt Gwen eerder hierover: ”Toen mijn carrière ontplofte ben ik verliefd geworden. Daar heb ik toen een hele plaat over geschreven. Ik denk dat dat de facelift is die je ziet.” Achja, het is natuurlijk maar wat je zelf gelooft. Vergeten hoe Gwen er vroeger uitzag? Hieronder zie je een magazine cover van 10 jaar geleden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen Stefani (@gwenstefani)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!