gynaecoloog-stop-masturberen-kerstversiering
Life & Health

Ongeruste gynaecoloog: ”stop masturberen met kerstversiering”

Heb je de Sattie al in je boom hangen? Je weet wel zo’n Satisfyer ornament die jouw kerst tot een hoogtepunt brengt? Sommige mensen nemen dit wel heel letterlijk. Er is namelijk een sekstrend gaande waarbij kerstversieringen worden gebruikt om mee te masturberen.

Masturberen met kerstversiering is een ding

Een Britse gynaecoloog waarschuwt voor deze bizarre maar ook gevaarlijke sekstrend. Dokter Sarah Welsh heeft al meerdere zuurstokken en kerstballen down under eruit moeten halen kwamen we achter via een bron van de Telegraaf.

Sextoys zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar. Kwam je eerst nog bij de Hema voor sokken en een rookworst? Nu kun je er ook terecht voor seksspeeltjes. Ook de Kruidvat kan jouw verblijden met mooie Satisfyer deals. Geen man meer nodig zou je denken. Toch zouden wij met al dit aanbod niet zo snel naar de kerstspeeltjes grijpen en er even een kerstbal of piek bij pakken. Achja, een bevredigende kerst krijgt zo wel een nieuwe definitie.

stop-masturberen-kerstversiering

Waarschuwing van de gynaecoloog

”De attributen kunnen scherpe onderdelen hebben die afbreken zodra je ermee gaat masturberen”, aldus dokter Welsh. ”Absoluut niet geschikt om in je anus of vagina te stoppen”, voegt ze er nog aan toe. Scherven brengen geluk, maar we moeten er niet aan denken om die van onderen er allemaal uit te gaan peuzelen.

Heb je het idee dat een zuurstok wat veiliger is? Think again. Sarah Welsh: ”Het suikergehalte de zuurstokken kan microbioom verstoren waardoor de kans op ernstige infecties groot is”. Oeps, dat is natuurlijk het laatste wat we willen. Begin je het jaar ook niet heel feestelijk. Wij blijven wel gewoon van die kerstboom af en stoppen die zuurstokken gewoon lekker in ons mond of als versiering in het glas van de hemelse Salted Caramel hot chocolate met Baileys.kerstversiering-masturberen-zuurstok

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!