Beauty

TikTok hype Haarlemmerbruin is er nu eindelijk met een SPF

https://womanly.nl/?p=16085&preview=true
Haarlemmerbruin eindelijk met een SPF (Foto: Womanly.nl edited Freepik)

Als er een zonnestraaltje tevoorschijn komt, willen wij die uiteraard graag meepakken. Heerlijk! Wie niet vies is van een zongebruind kleurtje, kent vast wel het goedje Haarlemmerbruin. Dit product is voor ons gevoel al eeuwenoud. Toch is het op TikTok weer razend populair geworden en zien we het regelmatig voorbij komen. Binnen no time ben je hiermee poepie bruin. Toch is het spulletje niet heel goed voor je huid. Er zit namelijk geen factor in. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen met de SPF lijn. 

Haarlemmerbruin is mega populair

Heb je onder een steen geleefd en weet je totaal niet waar we het over hebben? Geen probleem, wij zijn de moeilijkste niet en leggen het graag nog even aan je uit. Eigenlijk bestaat dit goedje uit heel veel verschillende oliën zoals amandel-, kokos- en sesamolie. Deze wondermix van Jacob Hooy zorgt er, net als de stimulerende self-tan water van de Action, voor dat jij mega snel verkleurt.

Zo kan jij zonder witte melkbenen in een trendy bikini op het strand flaneren. Toch moet je hier natuurlijk onwijs mee opletten, want binnen de kortste keren krijg je met deze tropische temperaturen een ernstige zonnesteek. Ook is het natuurlijk niet slim om zonder een SPF flink te gaan bakken. Je kan hier ontzettend van verbranden. Vaak werd het wondermiddeltje gecombineerd met een zonnebrand, maar dat is natuurlijk niet helemaal ideaal.

haarlemmerbruin-sfp-factor-zonnen

Eindelijk verkrijgbaar met een SPF

Gelukkig heeft het bedrijf toch besloten om bescherming aan het product toe te voegen. Daar zijn we blij mee! Je hebt dus vanaf nu niet 2 producten nodig tijdens je tanning sessie. Haarlemmerbruin heeft nu een flesje uitgebracht waar een SPF 20 inzit. Oke, we geven eerlijk toe dat dit niet mega hoog is en eigenlijk liever een factor 30 of 50 hadden gezien. Voor veel mensen is SPF 20 niet genoeg en wordt het alles nog een cocktail met een hogere factor als je het spulletje toch wil gebruiken.

Je koopt Haarlemmerbruin met Factor 20 bij Holland & Barrett voor 24.99 euro. Op dit moment hebben ze 1+1 gratis. Winning! Je kan hem natuurlijk ook nog altijd aan een vriendin geven, zodat jullie samen de mooiste kleur kunnen opbouwen. Het spulletje belooft in 3 uur een diepbruine tint. Dat willen we! Vergeet echter niet om je regelmatig opnieuw in te smeren, vooral na het zwemmen of bij veel zweten.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!