Style

Dit zijn de haartrends die we overal gaan zien in 2024

haartrends-2024-stijlen
Foto: Freepik

Je haar is waarschijnlijk je meest belangrijkste bezit als vrouw zijnde. Als je haar maar goed zit, is je dag ook meteen goed. Nou wil je ook graag meelopen met de haartrends zodat je haar altijd up-to-date is. Om ver vooruit te lopen hebben wij dé haartrends voor 2024 alvast uitgezocht en op een rijtje gezet. Hierbij de 7 haartrends die volgend jaar overal op straat te spotten zijn. En bij deze kunnen wij alvast zeggen: het zijn te gekke looks die voor iedereen geschikt zijn.

Korte bob

De korte bob is volgend jaar hotter dan hot of beter gezegd korter dan kort. Hoe korter de bob, hoe beter. Het is een erg klassieke en elegante stijl die iedere vrouw staat. Neem er voor de verandering een pony bij en creëer een compleet andere look.

haartrends-2024-stijlen

Waves

De mermaid look is volgend jaar helemaal tre nding. Deze look kan je heel makkelijk creëeren met een stijltang door om de beurt stukjes van je haar te stijlen als een soort wafel effect. Het is vooral erg mooi als je al wat krullend haar hebt, door je haarstijl te accentueren.

haartrends-2024-stijlen

Vrouwelijke mullet

De vrouwelijke mullet of de pixie was vroeger helemaal je van het. Nu heeft deze een complete terugkeer gemaakt dit jaar met de wolf cut. De wolf cut kan je zowel hebben met lang of kort haar en geeft een stoere look. Met kort haar geeft het een soort mullet effect door het matje.

haartrends-2024-stijlen

Slick back

Deze look is nu natuurlijk al een tijdje trending en dit zal ook niet stoppen. De slick back look is perfect wanneer je vettiger haar hebt en dit wilt maskeren. Je kunt deze look ook op talloze verschillende manieren dragen. Hoog of laag, met een staart of een knot, etc.

haartrends-2024-stijlen

Sleek look

De sleek look betekent stijl lang haar dat langs je hoofd hangt. Je moet er wel het hoofd voor hebben, anders ziet het er vreemd uit. Maar dit geeft een modieuze en vooral mysterieuze touch aan je kapsel. Ook een goeie look voor als je een bad-hair day hebt, aangezien je haar er een beetje shiny voor moet zijn.

haartrends-2024-stijlen

Haarband

De haarband wordt volgend jaar een nog grotere trend dan die al is. Grote of kleine haarband, in allerlei kleuren en patronen. Wij vinden het geweldige accessoires voor het haar. Wat ook vooral terug gaat komen is de haarband met golfbeweging waardoor je haar een leuke look krijgt.

haartrends-2024-stijlen

Pony

De pony komt dubbel zo trendy aanwaaien in 2024. Lange pony’s of korte pony’s maakt niet uit, zolang het maar een pony is. Ook nog steeds als side-bangs is het mogelijk voor degene die nog geen echte pony durft te knippen. Maar een pony die je complete voorhoofd bedekt wordt de haartrend in 2024. Ook mooi met wat highlights of een kleurtje in je haar.

haartrends-2024-stijlen