Style

Dit zijn de 5 populairste haartrends die je gaat zien deze herfst

haartrends-herfst-2023
Foto: Instagram Grece Ghanem

Hoewel we hopen op een warme nazomer, staat de herfst alweer bijna voor de deur. Een nieuw seizoen is het perfecte excuus voor een nieuw kapsel. Daarom speurden wij naar de mooiste haartrends die je dit najaar vaak voorbij gaat zien komen. Bekijk de 5 populairste haartrends die je deze herfst absoluut wilt proberen. 

1. Stoere bob

Ben je je lange haar beu, en ga je dit najaar het liefst voor een praktisch en kort kapsel, dan is de stoere bob de perfecte haartrend voor je. Dit kapsel kun je lekker slordig dragen door de diverse laagjes, en heeft ’s ochtends dan ook weinig styling nodig. Kneed je handen met een beetje mousse door je haar en je bent ready to go.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Briana Cisneros (@brianacisneros)

2. 70’s inspired haartrend

Dit hele jaar hebben we al genoten van de nieuwe butterfly look haartrend. Dit 70’s inspired kapsel met laagjes is een stijlvolle variant die we maar al te graag uitproberen. Door de laagjes krijgt het kapsel een speels effect, wat je gezicht een frisse en jonge uitstraling geeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zuzia (@zuziaa.m)

3. De lage knot

Heb je geen zin in drastische veranderingen, experimenteer dan eens met je kapsel. De hoge knot was dit jaar al een vaak geziene haartrend, maar ook de lage knot maakt dit najaar zijn debuut. Niet alleen is dit een fijn kapsel omdat het lang mooi blijft zitten, het is ook nog eens een super elegante look die bij elke outfit goed staat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

 

4. Korte zijscheiding

Voor de liefhebbers van korte kapsels is de korte zijscheiding een mooie variant op de klassieke bob. De zijscheiding geeft je kapsel net dat beetje extra pit, en is bovendien makkelijk in gebruik. Ook fijn: de zijscheiding staat mooi bij zowel dun als dik haar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

5. Geweldig grijs

Grijs haar is én blijft de grootste haartrend van 2023. Begin je bij jezelf al meer en meer grijze haren te zien, dan is het dit najaar tijd om ze te omarmen. Grijs haar is namelijk helemaal hot, en kan juist zorgen voor een fantastische look. Zorg er wel voor dat je je grijze haar goed verzorgt, want het kan stugger en droger aanvoelen dan je andere haar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!