Style

Van griezelig tot glamorous: dit heb jij nodig voor de beste Halloween outfits

halloween--outfits-tips
Foto: Instagram: Nicolettevandam1

De feestdagen staan recht om de hoek, met als eerste Halloween. De meest griezelige tijd van het jaar waar je de beste outfit voor uit de kast moet trekken. En ieder jaar is het weer een partijtje lastig om die perfecte griezel of glamorous outfit te vinden. Mocht je nu al de juiste outfit hebben, maar mist er nog steeds wat? Dan hebben wij dé accessoires die jouw outfit naar een ander level tillen. Zodat jij Halloween kan verslaan en iedereen om jouw heen de kriebels kan geven.

Pink Halloween Lashes

Deze nep wimpers van Pinky Goat maken elke Halloween outfit compleet. Het maakt eigenlijk niet eens uit wat je aandoet, deze wimpers zeggen toch al genoeg. Toch is het leukste om er een kleurrijke outfit van te maken. Met bijvoorbeeld een roze opvallende jurk of kleurrijk broekpak, maak je er een echt special effect van en kijkt iedereen op van jouw outfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PINKY GOAT™ (@pinkygoatlashes)

Sexy Spanx

Wil je voor een wat pikantere look gaan dit jaar, dan is deze spanx jouw redding. Je kunt deze spanx op talloze manieren combineren met een mooie broek, rok of als je helemaal gek wil doen trek je er niets overheen aan. Doe er een vette cape overheen en wat make-up op en je bent net ‘Superwoman’. Stoerder en sexy tegelijk kan je bijna niet verkleed gaan dit jaar voor Halloween.

griezelig-glamorousnodig--halloween-outfits

Duivelse set

Met deze duivelse set zit je altijd goed. Het is dan wel een Halloween set die het meest gedragen wordt door vrouwen. Maar het blijft nog steeds een ‘gouwe ouwe’. Je hoeft er dan ook geen nieuwe outfit voor te kopen, want met een zwart jurkje die je al in je kast hebt hangen en wat rode details is je outfit helemaal compleet.

griezelig-glamorousnodig-halloween-outfits

Stralende Sieraden

Om een iets chiquere Halloween outfit te creëren, is het altijd goed om je outfit af te maken met een aantal mooie sieraden. Zoals deze zilveren ketting met rood accent van Sparkling Jewels. Rood en zwart zijn dan ook wel dé Halloween kleuren. Draag deze ketting met een mooi strak broekpak of kanten jurk en het lijkt net alsof je als chique ‘Madam’ uit Parijs komt gelopen.

Hekserige puntmuts

Als heks ben je altijd goed verkleed voor Halloween. Je zal dan waarschijnlijk niet de enige zijn, maar iedereen herkent meteen hoe je gekleed bent. Wederom kan je weer makkelijk met kleding uit je kast een outfit samenstellen. En met deze heksenhoed met sterren erop is jouw heksenlook helemaal af. Neem je uitgeholde pompo

griezelig-glamorousnodig-halloween-outfits-

Spinnerig eng

Ieee… wij worden helemaal naar van de gedachte van spinnen, maar griezelig is het wel. Met vette hoge zwarte laarzen, een kanten jurk en deze diadeem met een spinnenweb erop kan jij eng genoeg de deur uitlopen onderweg naar jouw Halloween feestje. Door het spinnenweb effect in je haar, die vast zit aan de haarband, blijft deze goed zitten en kan je dansen tot het einde.

-griezelig-glamorousnodig-halloween-outfits