hema-bakmix-eigen-donuttaart-maken
Food & Drinks

HEMA verkoopt bakmix om zelf heerlijke donuttaart te maken

Ben jij een mega donut fan, maar word je portemonnee steeds leger en leger na een bezoekje aan plaatselijke bakker of bekende donut company’s? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: je kunt nu namelijk zelf een mega grote donuttaart maken. Trakteren wordt weer leuk, want uit deze taart haal je maar liefst 8 porties. 

Donuttaart van de HEMA zelf maken

Waar zouden we zijn zonder de Hema? Dit Nederlandse warenhuis heeft werkelijk alles. Je kunt er niet alleen terecht voor je sokken en ondergoed maar ze hebben ook de gekste en lekkerste voedingswaren in hun assortiment. Heb je bijvoorbeeld weleens hun tompouce kruidnoten of pepernoten bier geproefd?

Nu verkoopt de Hema iets waar je hart spontaan een sprongetje van maakt: namelijk een bakmix voor een donuttaart. Met deze feestelijke donuttaart verras je al je gasten. Heerlijk met banketbakkersroom, roze glazuur en sprinkles. Hij is niet alleen maar mooi om te kijken, maar smaakt ook nog eens heerlijk. Bijna zonde om er een gat in te maken zoals bij een echte donut. Dat geeft je dan wel weer de vrijstelling om er van te voren stiekem van te snoepen.

SHOP NU VOOR 5,50

Hoe maak je deze verrukkelijke donuttaart?

In de bakmix zitten bijna al alle ingrediënten om deze taart te maken. Het enige wat je hoeft te voegen is 200 milliliter melk, 4 eieren en een beetje water.  Gelukkig is de bereiding niet heel erg moeilijk: je hebt de taart in een mum van tijd gemaakt. Wij weten wel wat jij dit weekend gaat doen: lekker op je vrije zondag met de kids aan de bak, of natuurlijk gewoon helemaal zelf (des te meer voor jou alleen). Heb je de smaak lekker te pakken? We hebben ook nog het recept van een witte chocolade cheesecake met Baileys en Maltesers voor je.

De donuttaart is ook helemaal geschikt voor een babyshower. Moet het natuurlijk wel een meisje worden. Heb je nog geen inspiratie voor de kleine cadeautjes voor het Sinterklaas dobbelspel? Dan is deze bakmix voor donuttaart wellicht ook een succes om voor te dobbelen. Voor 5,50 euro koop je hem in de winkel of op de website van de Hema. Bang dat je voor een leeg schap staat in de Hema? Vanaf een besteding van minimaal 10 euro kun je hem bestellen en in de winkel ophalen. Koop je gewoon twee van deze bakmixen!

hema-verkoopt-bakmix-donuttaart

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

SHOP NU VOOR 5,50