Beauty

Deze goedkope Hema lip oil is de allerbeste dupe van Dior

goedkope-hema-lip-oil-dupe-dior

Wij zijn gek op dupes: een product dat (bijna) hetzelfde is als een ander populair artikel. Zo schreven we al eerder over de goedkope Lidl crème die lijkt op een dure variant van 500 euro. Nu viel ons oog op de lip oil van de Hema. Deze is vergelijkbaar met de Lip Glow Oil van Dior, maar dan stukken goedkoper

Hema beauty product dupe van Dior Lip Oil 

Via Jan Magazine kwamen we op deze fantastische ontdekking. Laatst hadden we al ontdekt dat Catrice ook een dupe heeft van de Dior lip Oil, maar deze van de HEMA lijkt er nog een tikkeltje meer op. En ook nog eens fijn dat hij gemakkelijk te verkrijgen is bij het warenhuis.

Wij knijpen is onze handjes met alle beauty bloggers die deze ontdekkingen delen op TikTok. Zo houden wij weer wat centjes over in onze portemonnee en hebben we evengoed super mooie beautyproducten in ons bezit.

SHOP NU VOOR 4.50

De must have voor in je toilettasje

Elke beauty lover kent deze Lip Glow Oil van Dior wel. Hij is zo populair door de natuurlijk kleur en de fijne structuur. Daarnaast is hij heel goed aan te brengen door de applicator. Over de prijs zijn we alleen wat minder enthousiast. Je moet hier namelijk zo’n 38.50 euro voor neerleggen. Dat is een heel verschil met de lip oil van het rood met witte warenhuis. Deze vergelijkbare lip oil kost je maar 4.50 euro. Wij worden dan ook helemaal blij van de lip oil van de Hema. Hij lijkt op een lipgloss, maar plakt niet.

Het is een vegan lipolie en een mix van jojoba olie,avocado-olie en goji bessen extract bevat. Niet geheel onbelangrijk: de gloss bevat tenminste 97% natuurlijke ingrediënten. Dit product hoort wat ons betreft sowieso thuis in het lijstje met make-up trends van 2022. Net als die van Dior ruikt hij heerlijk en is de applicator nagenoeg hetzelfde. De HEMA heeft hem in 3 verschillende kleuren, namelijk de donkerroze, de lichtroze en de doorzichtige. Niet lopen, maar rennen naar de Hema zouden wij zeggen.

lipgloss-dior-oil
Lip Glow Oil van Dior
hema-dupe-lip-oil
Lip oil van de Hema
SHOP NU VOOR 4.50