Beauty

HEMA stunt met parfum van € 9,38 dat lijkt op Yves Saint Laurent

hema-parfum-dupe-yves-saint-laurent
Foto: Freepik

We zijn natuurlijk niet voor niets Nederlands: waarom flink dokken terwijl het ook goedkoop kan? Bij Womanly zijn we gek op dupes. Onze favorieten zijn toch wel de look-a-likes van de bekende Rituals varianten. Toch mogen we er vandaag een parel aan toe voegen. HEMA verkoopt namelijk een parfum die poepie chique ruikt, en je maar een tientje kost. 

HEMA verkoopt dupe van Yves Saint Laurent

Tegenwoordig komen we niet meer alleen bij dit warenhuis voor een lekkere rookworst en een paar goede sokken, maar zoeken we ook ons dupes bij de HEMA. Zo heeft deze Nederlandse winkel ons al eerder blij gemaakt met een lip oil die lijkt op die van Dior en konden ze ook niet achterblijven met Rituals dupes.

Nu flikken ze het met een heerlijke geur. De eau de parfum ziet er mega simpel uit, met alleen de naam op het doosje en flesje, maar ruikt net zo lekker als een designer luchtje. En dan hebben we het over de bekende Libre van Yves Saint Laurent.

@charlottekroese En dat maar voor €6,50😱😱😱😱 #dupealert #fypシ #foryoupage #trending #viral #hema #yvsl #yvessaintlaurent #libredupe #parfum #rundontwalk ♬ son original – Charly Saax

Eau de parfum Jasmine & Orange Blossom van de Hema

De parfum van de Hema is heerlijk fris waarbij je een geur van jasmijn en zwarte bes in kan herkennen. Zelf zegt het warenhuis dat deze nichelijn bestaat uit signatuur parfums gemaakt van de fijnste ingrediënten en geïnspireerd door haute parfumerie. Dat is dan ook zeker te ruiken. Op de site &C ging deze dupe al meteen los en ook op TikTok werd hij al heel wat keren opgeslagen. In onze parfum collectie komt de Jasmine & Orange Blossom ook binnenkort te staan.

Of naja, binnenkort is misschien een groot woord want op de site van de HEMA is de geur helaas al uitverkocht. Dat is ook wel logisch met zo’n zo’n prijs onder de 10 euro. (Hij was zelfs een tijdje 6,50 euro met een klantenkaart -0zie TikTok filmpje- maar die actie is over) Gelukkig zien we aan de winkelvoorraad dat hij in veel grote steden nog wel te krijgen is. Dat wordt rennen met af en toe een blij huppeltje naar de HEMA.

hema-parfum-dupe-ysl

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!