Shopping

HEMA verkoopt roze gourmetstel waar Barbie jaloers op zou zijn

hema-roze-gourmetstel
Foto: HEMA

Tijdens de komende feestdagen met Sinterklaas en Kerstmis, is gourmetten bij veel families traditie. Gezellig met z’n allen om tafel heen zitten en iedereen voor zich zijn of haar eigen kerstdiner in elkaar flanst. Nu zijn alle gourmetstellen niet echt glamorous en staat het vaak niet mooi op tafel. Gelukkig is de HEMA daar met een opvallend gourmetstel, namelijk een knalroze. En dat ook nog eens voor een prikkie. Als extra geven we meteen nog een paar handige gourmet tips mee.

Gourmet voorbereiding en tips om samen te genieten

Gourmetten is een gezellige activiteit en iedereen kookt voor zich. Dit scheelt weer uren in de keuken staan, maar het zorgt wel voor veel geknoei en een ontzettende stank die je huis niet meer verlaat. Lees in ons andere artikel hoe je die vieze gourmet lucht weg krijgt na het tafelen. Daarnaast is het natuurlijk slim om een leuk tafelkleed op tafel te leggen, zodat al dat gespetter niet in je mooie houten tafel gaat zitten. Leg als host ook niet meteen al het eten voor het gourmetten op tafel, maar doe dit in delen.

Serveer ook alle etenswaren op aparte borden. Dus scheidt vlees, vis en groenten van elkaar zodat er geen bacteriën kunnen ontstaan. Als je gaat gourmetten met kinderen is het ook wel zo leuk als je hen er op een leuke manier bij betrekt. Door pannenkoekenbeslag op tafel te zetten of dat ze mini pizzaatjes kunnen bakken. Zo houden zij er plezier in en gaan ze hopelijk minder klieren. Dus zet een paar ramen open en de afzuigkap aan en beginnen maar!

hema-roze-gourmetstel SHOP NU VOOR 20,00

Roze gourmetstel van HEMA

Dit is ‘m dan. Het roze gourmetstel van de HEMA. Wij vinden hem echt te gek en zijn al naar de winkel gerend om hem te bemachtigen. Het is een 2-persoons gourmetstel die alles bezit wat je nodig hebt. Je kunt ermee grillen, braden en gratineren en er zijn natuurlijk 2 pannetjes en spatels bij inbegrepen zodat je tegelijkertijd kan gourmetten. De grillplaten zijn ook makkelijk schoon te maken, waardoor je na het gourmetten lekker op de bank kan neerploffen.

Door de licht aan- en uitknop zie je ook meteen wanneer deze klaar is voor gebruik en of je hem niet per ongeluk aan hebt laten staan. Het roze gourmetstel van de HEMA is nu ook nog eens in de aanbieding voor maar 20 euro in plaats van 25. Dus creëer je eigen Barbie kerst door te gourmetten met dit roze plaatje en eet smakelijk!

hema-gourmetten-roze SHOP NU VOOR 20,00