Shopping

Naast rookworst verkoopt Hema nu ook seksspeeltjes

hema seksspeeltjes easytoys

HEMA is de plek voor alle benodigdheden die je maar kunt bedenken. Van de beste dupes tot theedoeken, en van tompoezen tot aan rookworst. Vanaf nu kun je bij HEMA officieel voor alles terecht. Er liggen namelijk ook seksspeeltjes in de winkel vanaf vandaag. Deze nieuwe collectie is een samenwerking met het bekende EasyToys.

Ook vibrators te koop bij HEMA

De collectie bestaat onder andere uit vibrators, vibrerende eitjes, giftsets, condooms, flesjes glijmiddel en massageolie. Deze producten zijn enkel en alleen te koop in de grotere filialen van de HEMA, maar online zijn ze ook te bestellen. Voor veel mensen is de stap online namelijk een stuk kleiner om zoiets aan te schaffen.

Waarom HEMA deze producten gaat aanbieden? Omdat ze aangeven dat seksueel plezier heel erg normaal is en perfect in de schappen past. Het zou daarom een goed moment zijn om deze speeltjes nu te verkopen in samenwerking met EasyToys. De meningen op het internet zijn wisselend.
hema vibrator easytoys collectie

Verschillende meningen

EasyToys zegt zelf over de samenwerking: “Als iets bewijst dat seksspeeltjes inmiddels een maatschappelijk geaccepteerd fenomeen zijn, dan is het wel dat ze nu in de schappen van de HEMA liggen”. Hier zijn we het mee eens, al zal het wel even wennen zijn om een vibrator te vinden naast de theedoeken. Bekijk het assortiment hier.

In de comments lezen we afwisselende commentaren. “Ik ben niet preuts aangelegd, maar vind dit toch echt niet nodig. Dit soort artikelen worden ook bij de drogisterijen (waar ook voorbehoedsmiddelen verkrijgbaar zijn) verkocht. Dit lijkt mij meer dan voldoende”, zegt iemand anoniem in de comments. Andere lezers vinden het juist weer enorm normaal. Wat vind jij?