Beauty

HEMA verkoopt tompouce shampoo voor lekker zoet haar

hema-tompouce-shampoo

Ben jij ook altijd op zoek naar de beste haarverzorging voor jouw haartype? of je nou grijs haar hebt of haar dat snel vet wordt, voor elk haartype zijn er honderden verschillende producten beschikbaar. Waarom zou je dan niet kiezen voor een shampoo die ruikt naar je favoriete gebak? Dit geniale (of gestoorde) idee kwam van de Hema, die onlangs een heuse tompouce shampoo introduceerden.

Tompouce shampoo met zoet geurtje

Toen wij de tompouce shampoo op TikTok voorbij zagen komen, dachten we even dat het een vroege april grap was. Mar nee, de shampoo met tompouce geur is echt bij de Hema te koop. Op TikTok zien we dat de shampoo niet alleen naar tompouce ruikt, maar dat hij ook een lekker roze kleurtje heeft. De tompouce shampoo is vegan, gemaakt met frambozenextract en bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten.

Je haar wassen is een irritante bezigheid die we het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Een geinige shampoo met een vrolijk label maakt de hele douche ervaring dan wel een stukje leuker. Nu moeten we nog even uit zien te vinden of de shampoo ook daadwerkelijk goed is voor je haar. De klanten op het TikTok account zijn in ieder geval positief over de lekkere zoete geur.

 

@hemanederland Rennen naar de HEMA zodat je daarna heerlijk onder de douche kunt springen voor frisse, fruitige haartjes 👩‍🦰🍒 #tompouce #shampoo ♬ Lilcobaine Let it Play – bella:)

Uitgebreid tompouce assortiment

Hema brengt wel vaker bijzondere producten geïnspireerd op hun iconische tompouce. Zo verkochten ze al eerder een tompouce-douchemousse, die helaas niet meer verkrijgbaar is. Verder bestaat hun assortiment onder andere uit een tompouce-haarmasker, een tompouce-luchtbed, tompouce-paaseitjes en tompouce-bier. Voor de echte fans is er zelfs tompouce-taart.

Of we nou na elke wasbeurt graag met een zoete tompouce geur op kantoor willen aankomen moeten we nog even zien. In ieder geval is het een leuke aanvulling op onze andere haarproducten. Ben je geen fan van tompoucen, maar wel van de Hema? Bekijk dan onze andere artikelen met bijzondere Hema producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van seksspeeltjes of de lip oil die een perfecte dupe is van Dior?

hema-tompouce-shampoo-te-koop

SHOP NU VOOR 2,95

hema-tompouce-shampoo-framboos