Beauty

Heren parfum dupes die sterk lijken op bekende merkgeuren

heren-parfum-dupes-merk-geuren

Valentijnsdag komt steeds dichterbij. Ben jij mega blut deze maand maar wil je toch iets leuks voor jouw lover kopen? Wij hebben dé oplossing. Womanly heeft namelijk 4 heerlijke parfum dupes op een rijtje gezet die enorm betaalbaar zijn. Deze geuren ruiken naar bekende designers geuren maar zijn dus wél goed voor je portemonnee. Wil je stiekem ook jezelf wat cadeau doen? Dan mag je de beste parfum dupes van klassieke merkgeuren voor vrouwen ook niet missen.

Lekkerste heren parfums die lijken op de klassieke geurtjes

Waarom veel uitgeven als je ook flink kan besparen? Het leven is al duur genoeg! We snappen natuurlijk dat je jouw liefje wilt verrassen met het beste van het beste, maar dat hoeft lang niet altijd. Liefde werkt hetzelfde als parfum: het gaat er uiteindelijk om wat erin zit. Uiterlijk is niet altijd alles.

Misschien zijn deze geuren er niet super de luxe uit, maar dan kan je uiteraard ook niet verwachten voor die prijs. Wat ze wel doen is jouw man lekker laten ruiken. Jij bent voortaan niet meer bij hem weg te slaan.

man-parfum-valentijn

1. ZARA Man Silver- Gucci Guilty pour homme

Deze heerlijke, frisse en lichte parfum wil je hebben. Hij bevat noten van citroen, jasmijn en patchouli. Word jij helemaal blij als jou als jouw man naar Gucci Guilty ruikt? Dan word je nu nog gelukkiger want ZARA Man Silver lijkt hier ontzettend op. Het verschil zit hem dan wel weer in de prijs. Voor 100 ML van de ZARA geur betaal je zo’n 10.95 euro en voor de Gucci Guilty leg je 85.95 euro neer. Een wereld van verschil dus!

zara-silver-gucci-guilty-men

2. Kruidvat NG Golddigger For Men – Paco Rabanne One Million For Men

Wanneer je NG Golddigger For Men ruikt, raak je er aan verslaafd. Hij begint fris en gaat langzaam over naar een kruidige en leerachtige geur. De topnoten van deze eau de toilette voor mannen zijn grapefruit, munt en bloedmandarijn. Een geur die geïnspireerd is op One Million van Paco Rabanne. Voor maar 5.99 euro voor 100 ml staat deze op het nachtkastje van jouw geliefde. Daar kun je 17 flesjes Paco Rabanne voor kopen waar je in totaal 102 euro voor betaalt.

Kruidvat-NG-Golddigger-Paco-Rabanne-One-Million

3. Varanti Hombre Gold Spender – Paco Rabanne One Million

One Million van Paco Rabanne ruikt heerlijk en daar maak je jouw hubbie zeker blij mee. Waar je nog gelukkiger van wordt is de dupe Varanti Hombre eau de toilette Gold Spender van de Action. De naam klopt niet helemaal, want een spender hoef je hier niet voor te zijn. Hij kost je namelijk maar liefst 1,95 euro voor 100 ml. Scheelt je heel wat centjes als je hem vergelijkt met de Paco Rabanne van 103 euro.

action-varanti-gold-spencer

4. ZARA Green Savage- Dior Sauvage

Als een man naar Dior Sauvage ruikt, dan worden we eigenlijk stiekem al een beetje verliefd. Helaas krijgt de prijs van ons geen hartje. Voor 100 ml eau de toilette betaal je 118 euro. Dat is een hoop! ZARA green Savage lijkt er niet alleen qua naam op maar ook ruikt hij bijna hetzelfde. Deze geurpiramide bevat fruitige hoofdtonen van bergamot, mandarijn en grapefruit met gember. Voor maar 10.95 euro voor 100 ml koop je hem al cadeau voor jouw grote liefde.

zara-green-savage-dior-sauvage

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!