Living

Bibi Breijman en Waylon wonen in prachtige 19e-eeuwse villa

historische villa bibi breijman waylon

Bibi Breijman en haar partner Waylon hebben roerige tijden achter de rug. Nu lijkt de storm te gaan liggen en geniet het stel van hun twee jonge kinderen. Het gezin woont in een prachtige vrijstaande villa in Hilversum. Sinds ze samenwonen heeft Bibi het huis getransformeerd van bachelor-pad tot gezellig gezinshuis. Met een prachtig resultaat.

Carrière van Bibi Breijman

We leerden Bibi Breijman voor het eerst kennen toen ze in 2010 meedeed aan het tv-programma Oh Oh Cherso. Na haar deelname begon Bibi een zangcarrière en bracht ze diverse singles uit. Tijdens haar deelname aan het RTL-zangprogramma It Takes Two leerde Bibi de zanger Waylon kennen, die haar als coach begeleidde. Bibi won het programma en stond aansluitend drie dagen in het muziekprogramma van Waylon in de Ahoy.

Naast haar zangcarrière heeft Bibi een eigen Youtube kanaal waarin ze vlogt over mode, lifestyle en haar eigen leven. Ook is ze actief op haar Instagram account, waarbij ze openhartig deelt over haar leven als moeder van twee jonge kinderen. Bibi woont met haar kinderen en vriend Waylon in een prachtig huis in Hilversum. Onlangs kocht ze zelf een huis in Den Haag, dat ze flink liet verbouwen. Het is niet bekend wat haar plannen voor dit huis zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIBI BREIJMAN (@bibibreijman)

Interieur Bibi Breijman in Hilversum

Bibi woont samen met Waylon en hun twee kinderen in een vrijstaande 19-eeuwse villa in Hilversum. Voordat het stel ging samenwonen, woonde Waylon alleen in het historische pand. Toentertijd bestond het interieur van de zanger uit opgezette dieren en motoren. Toen Bibi bij hem introk nam ze meteen het interieur flink onder handen, zo vertelt ze aan 100% NL: ‘Ik wilde de Indische stijl in ere houden. De openhaardkamer kreeg Haagsblauw op de muren, een ode aan mijn stad.’

Dat Bibi een goede smaak heeft, is te zien aan de posts die ze met regelmaat op haar Instagram en YouTube account plaatst. In een filmpje van haar dochtertje Teddy zien we een sfeervol ingerichte huiskamer met een gezellige boekenkast en een okergele bank. De originele houten balken in de slaapkamer zijn wit geverfd, wat zorgt voor een ruim gevoel en een gezellige sfeer. Daarnaast maakte het stel gebruik van Balinese accenten en veel zwarte elementen in huis. Benieuwd? In de vlogs van Bibi zie je haar interieur vaak voorbijkomen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIBI BREIJMAN (@bibibreijman)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIBI BREIJMAN (@bibibreijman)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!