hondenbed-mensen
Living

Dit hondenbed voor mensen is alles wat jij nu nodig hebt

Ben je stiekem een beetje jaloers op jouw hond als hij heerlijk ligt te slapen in zijn mandje? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. Met deze nieuwe gadget kan jij je even heerlijk in de wereld wanen van Brammetje of Takkie. Dit gigantische hondenbed voor mensen is gemaakt van een mega zachte stof en hij ligt heerlijk.

Heerlijk groot hondenbed voor de baasjes

Het bedrijf achter dit geniale idee is Plufl. Zij wilden dit project heel graag in de wereld brengen, maar waren eerst benieuwd hoe het hondenbed in de markt zou liggen. Voor de productie zijn natuurlijk wat knaken nodig, dus besloten ze via Kickstarter een inzameling te starten. Mensen konden een bijdrage doneren en kregen hiervoor een leuk extraatje. Dit ging onwijs goed. Veel mensen waren lyrisch over het idee.

De Plufl wordt op een ethische manier gemaakt van verschillende duurzame materialen. In het bed zit orthopedisch memory foam verwerkt en de buitenkant bestaat uit nepbont. Zin om romantisch met z’n tweetjes een filmpje te kijken? Daarvoor biedt dit hondenbed genoeg ruimte. Als je geen lover hebt, kan je de mega mand natuurlijk ook delen met je viervoeter. Hij blij, jij blij. Zorgen om niet te morsen hoef je ook niet te hebben want de hoes kan in de wasmachine.

hondenbed-hond-slapen

De geniale uitvinders van deze hondenmand

Op de website van Plufl hadden de ontwerpers vertelt wat hun idee achter dit mega mandje is. “Als groot liefhebbers van dutjes hebben wij een gemakkelijke en toegankelijke manier gevonden om een geschikt dutje te doen. Met Plufl willen we die ervaring naar een hoger niveau tillen.’ Deze gedachten kunnen we alleen maar omarmen.

De prijs is helaas niet zo zacht als het bed, want voor maar liefst 350 euro is hij van jou. Toch is dat het meer dan waard. Wie droomt er nou niet van om de lekkerste dutjes in deze hondenmand te maken? Ben je bang dat je te lekker zal wegdutten en niet meer op tijd wakker wordt? Dan is er altijd nog Action’s goedkope wake-up als perfecte oplossing.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Plufl (@weareplufl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Plufl (@weareplufl)


Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!